Za ljubitelje klasike

Klasična kupaonica s nostalgičnim dizajnom za moderno uživanje u vodi

Klasična kupaonica daje novi život tradicionalnoj kulturi kupaonica. Zbog nostalgičnog šarma, klasični dizajn istodobno djeluje zaigrano i elegantno. Bijela keramika, drvo i blago zaobljene miješalice skladno se spajaju u prozračnom i svjetlom ambijentu. Iza retro izgleda krije se moderna tehnologija za suvremeno i udobno uživanje u vodi.

Klasično uređena kupaonica sa samostojećom kadom.
Vintage sa zaigranom elegancijom

Klasični oblici, zlatna optika i elegantna bijela boja u kupaonici

Želite da vam kupaonica bude individualan životni prostor s nostalgičnim ozračjem? Povedite se za svojom svijesti o tradicionalnom stilu i uredite kupaonicu s pomno odabranim dodatnim priborom u klasičnom stilu. U prostranom ambijentu svijetlog ozračja različita područja doživljaja pozivaju na ostanak. Sa samostojećom kadom, tušem s lakim pristupom i zonom opuštanja u stilu prozračnog zimskog vrta u svoj ćete dom unijeti luksuz ekskluzivne kulture kupaonica. Suzdržana elegancija bijele kupaoničke keramike i bojom usklađen dizajn zidova i poda nude idealnu kulisu za klasične detalje za uređenje. Antikni namještaj za sjedenje s elegantnom kožnom presvlakom, kao ljupke komode i priručni stolići u vintage stilu, dekorativni su elementi nostalgičnog dizajna.

Nostalgične miješalice za suvremeno uživanje u vodi u klasičnoj kupaonici

U profinjenom klasičnom interijeru akcenti u zlatnoj boji naglašavaju sklad drveta, prirodnog kamena, keramike i sjajnog kroma. U takvom otmjenom dekoru nostalgične miješalice postaju vrhunci klasičnog uređenja kupaonice. Svojim zaobljenim oblicima koji odišu karakterom linija Metropol Classic marke hansgrohe citira zaigrani šarm izvorne kulture kupaonica. Spoj tradicionalne elegancije i inovativne tehnologije istodobno osigurava učinkovito uživanje u vodi.

Klasična miješalica, nostalgičan prostor

Zaigrane klasične miješalice skladno pristaju svijetlom interijeru. Blistavi krom sa zlatnim akcentima unosi sjajne naglaske i tradicionalno uređenu kupaonicu.

Miješalica sa zlatnim akcentima u klasičnoj kupaonici.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini