Nova avangarda u kupaonici

Avangarda u kupaonici: s idejama za senzualan dizajn i modernu tehnologiju

Avangardom u kupaonici ističe se hrabrost za individualan pristup i uživanje u modernom uređenju. U stilistički čistom ambijentu ekskluzivan se dizajn stapa s inteligentnom funkcionalnošću. U purističkoj arhitekturi prirodni kamen, elegantna keramika i ekskluzivne miješalice osobito dolaze do izražaja. To ozračje koncentrirane elegancije poziva na dugotrajan boravak i uživanje.

Puristic bathroom with wide floor-to-ceiling windows to the garden.
Avangardna kupaonica, emotivnog dizajna

Avangardan dizajn kupaonice pruža nadahnuće za senzualno-moderan stil

Sviđa vam se senzualan doživljaj moderne arhitekture u okruženju bliskom prirodi? Projektirajte svoju kupaonicu kao mirno utočište sa staklenom frontom u širini prostorije. Time će se puristički interijer kupaonice povezati s pejzažom vašeg vrta. U prozračnom ambijentu koji se fokusira na ono najbitnije lako ćete se opustiti. Na prirodnom kamenu postavljenom duž cijelog poda umivaonik, samostojeća kada i tuš u razini poda okupljaju se u mirno utočište s blagotvornim ozračjem. S mjestom za sjedenje u blizini prostora i profinjenom policom za osobne predmete kupaonica dobiva karakter prostora za stanovanje i poziva na dugotrajniji boravak.

Sklad stilotvornog uređenja prostora i tehnoloških inovacija

U poduzeću hansgrohe stilotvorni dizajn kupaonice neraskidivo je povezan sa savršenstvom tehnologije i lakoćom upotrebe. Miješalice linije PuraVida svojim tečnim oblicima i organskim spojem kroma i bijele boje unose sjajne naglaske u individualno opremljenu kupaonicu. Senzualna interakcija forme i teksture u skladu je s keramičkim elementima u kupaonici. Ambijent zaokružuju svijetle kamene pločice velikog formata i površine stropa od natur-betona ili čisto bijele žbuke. U središtu prostorije nalazi se Showerpipe Rainmaker Select koji strukturira prostor. Osim živopisne izvedbe bijelo/krom za ugodno uživanje u vodi zaslužno je i savršenstvo funkcija.

Avangarda u kupaonici, u bijeloj i sivoj

Mjesto blisko prirodi, za opuštanje i boravak: u senzualno uređenoj kupaonici u središtu se nalazi Showerpipe Rainmaker Select u živopisnoj izvedbi bijelo/krom.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini