U skladu s prirodom

Moderna kupaonica u prirodnom okruženju: za uživanje u vodi među zelenilom

Kupaonica u ruralnom stilu nudi uživanje u vodi u skladu s prirodom. Individualna wellness oaza uređena na omiljenom mjestu poziva na uživanje. Uz pomoć prirodnih materijala poput drva ili kamena izvorni se ambijent skladno spaja s modernom arhitekturom. Eliminiranjem zatvorenog koncepta prostora kupaonica se povezuje s krajolikom.

Kupaonica sa samostojećom kadom i prirodnim šarmom.
Kupaonica u ruralnom stilu, prirodna

Kupaonica u modernom ruralnom stilu za izvorno uživanje u skladu s prirodom

Maštate o kupaonici u ruralnom stilu na vama omiljenom mjestu? Najbolje bi bilo iskoristiti izvorni karakter materijala kao što su drvo ili kamen. Tako ćete si urediti wellness prostor koji će vas uvijek povezivati s najomiljenijim mjestom na svijetu. Modernom se arhitekturom stvaraju otvoreni prostori za kreativno uređenje kupaonice. Izvorni prostor za kupanje u ambijentu alpskog hotela okruženog prirodom nadahnjuje na individualne ideje za kupaonicu. Originalno: U privlačnom okruženju otvorene terase smjestila se jedna samostojeća kada. Rustikalna obloga kade u skladu je s drvenom podnom oblogom i stvara toplu atmosferu. Zaštićena zidom načinjenim od složenih cjepanica za ogrjev, kupaonica smještena pred impozantnom planinskom panoramom nudi dvostruki užitak.

Kupaonica u ruralnom stilu sa samostojećom kadom i modernim miješalicama

Kupaonica sa samostojećom kadom nudi neometani panoramski pogled i skladno se uklapa u prirodno okruženje. Miješalice hansgroheove linije Metris svojim su modernim dizajnom u ljupkom kontrastu s izvornim ambijentom. Puristički oblici varijabilno se prilagođavaju vašim željama u pogledu uređenja. U unutrašnjosti miješalice krije se inovativna tehnologija za ugodno uživanje u vodi i odgovorno upravljanje dragocjenim resursima.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini