Usklađeni elementi za uređenje kuhinje

S ovim timom možete biti samo na dobitku

Tim iz snova stupa na scenu na najkorištenijem mjestu u kuhinji: kombinacije za sudoper marke hansgrohe započinju malu revoluciju upravljanja vodom. Kao savršeno usklađeni spoj sudopera, miješalice i inovativnog spremišta sBox, one su cjelovito funkcionalno i estetsko rješenje koje će uvelike olakšati kuhinjske poslove. Otkrijte kako.

Nova kombinacija sudopera i miješalice.
Novitet marke hansgrohe: profinjeni spoj sudopera, miješalice sa zasebnim upravljačkim elementom i spremišta sBox.

Savršeni trio za vodu – koji osvaja i stručnjake

Kombinacije za sudoper hansgrohe dovode u pitanje sve ono što ste znali o centralnom mjestu za vodu. Dizajn sudopera, upravljanje vodom i radijus kretanja stapaju se u jedinstvenu cjelinu zahvaljujući dosljednom oblikovnom izričaju. Prostrani kuhinjski raj ili skromna niša za kuhanje: kombinacije hansgrohe dostupne su u velikim ali i kompaktnim formatima. S jednim ili dvama koritima. Njihov minimalistički dizajn skladno pristaje svakom okruženju. Time osvajaju i međunarodne stručnjake za dizajn: sve su kombinacije robne marke hansgrohe ubrzo nakon predstavljanja odlikovane nagradom if Design Award 2017.

Objedinjena snaga noviteta robne marke hansgrohe

Noviteti za kuhinju robne marke hansgrohe dostupni su s dvije inačice rukovanja. Obje iznova definiraju upravljanje vodom putem zasebnog upravljačkog elementa na rubu sudopera. Zajedno sa spremištem sBox doprinose optimalnom obavljanju kuhinjskih poslova. Odaberite kombinaciju s:

  • pregibnom polugom na rubu sudopera za upravljanje količinom i temperaturom vode;
  • tipkom Select za pokretanje i zaustavljanje mlaza vode, kao i otvaranje i zatvaranje odvoda.

Komponente su savršeno usklađene te vam – osim kvalitete, lakoće rukovanja i funkcionalnosti – nude maksimalnu sigurnost pri projektiranju.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini