Kombinacija širokog sudopera i kuhinjske miješalice s tehnologijom Select.
12 Rezultati
Nagrađivane kombinacije

Savršeni spoj za lakše obavljanje kuhinjskih poslova

Ovi su dizajni i koncepti rukovanja iznimne kvalitete – što, primjerice dokazuje i renomirana nagrada „if Design Award 2017”. Nove kombinacije za sudoper robne marke hansgrohe sastoje se od sudopera, napredne kuhinjske miješalice Select za ugradnju u dva otvora i spremišta sBox i uistinu su timovi iz snova. Dostupne su s dvije različite inačice upravljanja kojima se olakšavaju i ubrzavaju mnogi radni zadatci. Sve su komponente međusobno precizno usklađene i isporučuju se kao jedinstvena cjelina zajedno sa svim potrebnim priborom. Time se postiže sigurnost pri projektiranju i montaži.

Dvije inteligentne inačice upravljanja unose temeljite promjene u obavljanje kuhinjskih poslova

Za veću učinkovitost i udobnost pri svakodnevnom radu u kuhinji dostupne su kombinacije za sudoper robne marke hansgrohe s dvjema naprednim mogućnostima upravljanja. Osobitost: kuhinjskom miješalicom i sudoperom upravlja se putem odvojenih upravljačkih jedinica.

Inačica 1: količinu i temperaturu vode namještate kao i obično, tankom polugom na kuhinjskoj miješalici. Novo: tipka Select koja se može fleksibilno pozicionirati postavlja se, primjerice, na prednji rub sudopera. Njome se iz neposredne blizine pokreće ili zaustavlja mlaz vode – prstom, zapešćem ili čak i laktom ako su vam ruke zauzete. Zakretanjem tipke Select otvara se ili zatvara odvod sudopera. Tako će vaše ruke ostati čiste i suhe!

Inačica 2: ovdje se na prednjem se rubu sudopera nalazi ergonomska ručka. Temperatura vode lako se namješta zakretanjem ručke. Njezinim se naginjanjem, pak, regulira količina vode. Jednostavnim pritiskom gumba (tehnologija Select) dodatno pokrenite ili zaustavite mlaz vode na izljevu kuhinjske miješalice – za ciljanu upotrebu vode. Odvajanjem tijela miješalice od ergonomskog upravljačkog elementa postiže se dojmljiva estetika. I vaši će gosti biti zadivljeni.

Obje inačice upravljanja odnosno kuhinjske miješalice opremljene su praktičnim izljevom na izvlačenje. sBox ugrađen u ormariću ispod sudopera služi za pohranu produžnog crijeva obje miješalice ne zauzimajući mnogo prostora, osigurava neometano izvlačenje crijeva i štiti ga od oštećenja. Spremište sBox vaš se radijus kretanja povećava na do 76 cm. Takav dugačak teleskopski tuš pruža obilje slobodnog prostora prilikom obavljanja kuhinjskih poslova.

Koji se sudoperi nude u kombinaciji s novim inačicama upravljanja?

U kombinacijama je dostupno je pet sudopera, koje možete dobiti s bilo kojom od inačica upravljanja: od kompaktnog jednostrukog sudopera s jednim koritom širine 450 mm (s jednim ili dvjema plohama za cijeđenje), preko prostrane inačice s koritom širine 660 mm do dvostrukog sudopera. Ovaj posljednji dostupan je s koritima različitih ili jednakih veličina. Svi sudoperi robne marke hansgrohe izrađeni su od ručno zavarenog nehrđajućeg čelika. Obje kuhinjske miješalice s upravljačkim elementom dostupne su u odgovarajućoj optici nehrđajućeg čelika ili kroma koja je otporna na ogrebotine. Možete birati hoćete li kombinaciju ugraditi na klasičan način, tako da naliježe na radnu ploču, ili poravnano s radnom pločom.

Radije biste sami odabrali kombinaciju? Onda otkrijte našu cjelovitu ponudu kuhinjskih sudopera. Sudopere možete nadopuniti bilo kojom proizvoljno odabranom kuhinjskom miješalicom hansgrohe.

 

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini