hansgrohe Select

Do vode pritiskom tipke: praktična tipka za više zadovoljstva u kupaonici

hansgrohe Select čini svakodnevne rutine jednostavnijima i služi za iznimno lako upravljanje vodom u kupaonici. Dovoljan je samo jedan klik za promjenu vrste mlaza, aktiviranje drugog tuša ili puštanje i zatvaranje vode. Tim se promišljenim konceptom upravljanja postiže veće zadovoljstvo u području umivaonika, kade i tuša. Select je intuitivan, dugotrajan i pouzdan.

Više zadovoljstva pri radu s vodom: ovako se jednostavnije rukuje tuševima i miješalicama

Zadovoljstvo na pritisak gumba: kod tuševa i miješalica hansgrohe Select omogućuje osjetno lakše rukovanje.

Najradije bismo svugdje uživali u intuitivnom i lakom rukovanju. Zbog toga je izbor proizvoda hansgrohe s tehnologijom Select toliko velik.

Koji su proizvodi dostupni s tehnologijom Select?

Upravljajte vodom jednostavno i pouzdano

Pritiskom tipke Select prebacujete se između različitih vrsta mlaza na ručnom ili nadglavnom tušu. Na termostatima za tuš pokrećete i zaustavljate željeni tuš. A kod miješalica za umivaonik pritiskom gumba otvarate i zatvarate vodu. (Tu se gumbi Select mogu pritisnuti i nadlanicom ili laktom.) Zbog toga je tehnologija kao stvorena za sve dobne skupine – i idealna za osobe s ograničenom pokretljivošću.

Pronađite svoje osobno pomagalo za jednostavniju svakodnevicu:

hansgrohe Select: promišljena, dugotrajna mehanika.
Revolucionarna mehanička konstrukcija omogućuje laku promjenu vrste mlaza.

hansgrohe Select: funkcionalna tipka za laku promjenu mlaza

Inteligentnom redukcijom na samo jednu upravljačku tipku na tušu ili miješalici pojednostavnjuje se uživanje vodi kroz njezine najljepše oblike. Još i više zbog toga što je tipka postavljena na tako praktičnom mjestu. Zbog toga su proizvodi hansgrohe s tehnologijom Select tako samorazumljivi i praktični za upotrebu.

Stvoreni za dugotrajno pouzdan rad

hansgrohe Select omogućuje promjenu mlaza na potpuno mehanički način. Upravo zbog toga tipka funkcionira toliko izdržljivo i pouzdano. Svoj je dugi vijek upotrebe tipke Select dokazao dugotrajnim testiranjem pod opterećenjem s više od 90.000 aktivacija. Kada se odlučite za hansgrohe Select, ujedno se odlučujete za dugotrajan komfor u kupaonici.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini