Ducha fija de hansgrohe.
255 Rezultati
Tehnologija hansgrohe Select

Zadovoljstvo na pritisak gumba

Intuitivni koncept rukovanja tipkom: dovoljan je samo jedan klik za promjenu vrste mlaza, aktiviranje drugog tuša ili otvaranje i zatvaranje vode.

hansgroheovi partneri za dizajn

Phoenix – vrsna kovačnica ideja

Phoenix Design već više od 30 godina oblikuje lice robne marke hansgrohe. Ekskluzivno su zaduženi za dizajn svih tuševa i miješalica iz ponude kvalitetne robne marke.

Crijevo za tuš 125 cm
Isiflex Crijevo za tuš 125 cm
Odaberite varijantu (18)
Nadglavni tuš 220 1jet
Croma Nadglavni tuš 220 1jet
Odaberite varijantu (15)
Pronađite svoj tuš iz snova

Tuširanje je wellness – s proizvodima hansgrohe

Tuševi hansgrohe individualni su baš kao i vaše potrebe. Odaberite svoje favorite između naših ručnih i nadglavnih tuševa, tuš setova i sustava za tuširanje. Iskoristite prednosti raznovrsnog i nagrađivanog dizajna, inovativnih tehnologija i naših visokih kriterija na polju kvalitete. Svejedno je želite li svoje područje za tuširanje samo malo dotjerati ili ga potpuno preurediti: mi imamo rješenja za svaki džep. 

Veći užitak tuširanja uz mali trud

Preuređenja kupaonice ne moraju uvijek biti mukotrpna. Veliku ćete promjenu osjetiti već i zamjenom pojedinačne komponente, kao što je ručni tuš. Naše glave tuša tuširaju vas nježnim mjehurićima, pružajući vam divno osvježenje ili okrepljujuću masažu. Instalacija je iznimno jednostavna i moguća u svakom stanu. Samo odvijte stari ručni tuš, postavite novi – i gotovo! Piše li se isto i staroj šipki za tuš? U tom vam slučaju preporučujemo tuš set koji se sastoji od zidne šipke i ručnog tuša. Pritom su vam dostupne i zidne šipke koje se mogu instalirati na već postojeće provrte. Želite li zamijeniti samo ručni tuš ili ste se odlučili za cijeli tuš set: iskoristite prednosti iznimno brzog rješenja.

Tuširanje u velikom formatu

Tko želi nešto više, rješenje će pronaći u sustavu za tuširanje. Sustavi za tuširanje hansgrohe sastoje se od nadglavnog i ručnog tuša, međusobno povezanih šipkom. Još više udobnosti pružaju inačice s integriranom jednoručnom miješalicom za vodu ili ugrađenim termostatom. Nadglavni tuševi s više mlazova i efektom masaže pretvaraju svakodnevno tuširanje u blagotvorni ritual za opuštanje. Jednostavno ih montirajte na postojeće zidne priključke i krenite.
Planirate li potpuno novu kupaonicu? Onda gotovo da i ne postoje ograničenja koja bi mogla sputati vašu maštu. Kod ručnih tuševa hansgrohe možete birati između najrazličitijih dizajna i veličina. S nadglavnim tušem Rainmaker Select doživite nove dimenzije uživanja u vodi i prepustite se blagotvornim kišnim kapima iz ploče za oblikovanje mlaza širine 460 mm. Naše nadglavne tuševe možete montirati na različite načine: preko nosača tuša na zidu ili iznad glave, a po želji im možete potpuno integrirati u strop.
Za sve opcije postoji i odgovarajući pribor: crijeva za tuševe, praktične plohe za odlaganje ili rukohvati. Dodatni pribor robne marke hansgrohe: za dodatnu udobnost.

Održivo zadovoljstvo tuširanja i maksimalna lakoća rukovanja

Akcenti koje unose tuševi hansgrohe nisu samo vizualni. U njima se često kriju i sofisticirane tehnologije: EcoSmart smanjuje utrošak vode na do 6 l/min. Ako se odlučite za hansgrohe AirPower, uživat ćete u voluminoznim i mekanim kapljicama vode (zahvaljujući dodavanju zraka). Select vam omogućuje da pritiskom gumba lako pronađete svog favorita u ponudi od 16 različitih vrsta mlaza. Inovativne tehnologije robne marke hansgrohe postavljaju nova mjerila.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini