Nikotlačni grijač vode

Niskotlačna miješalica – odgovarajuća kuhinjska miješalica za niskotlačni grijač vode - bojler

Miješalice za otvorene, niskotlačne grijače vode (bojlere), koje se u svakodnevnom govoru često nazivaju niskotlačnim miješalicama, obavezno se moraju postaviti onda kada se spajaju na niskotlačni grijač tople vode, a ne na središnju opskrbu toplom vodom. Niskotlačne miješalice prilagođene su posebnim tehničkim zahtjevima otvorenog sustava za zagrijavanje vode.

Slavina za vodu u kuhinji za bestlačni grijač vode.

Kako funkcionira niskotlačna miješalica?

Za niskotlačne grijače vode - bojlere uvijek su potrebne niskotlačne miješalice. One su dostupne za kuhinju i kupaonicu.

Kod takvih miješalica izljev ostaje trajno otvoren, a otvaranjem slavine za vodu hladna pitka voda utječe u bojler i potiskuje toplu vodu prema gore. Tako niskotlačne miješalice kapajućim preljevom reagiraju na širenje vode u svakoj fazi zagrijavanja (niskotlačni - beztlačni sustav). Ako se otvoreni grijač vode (bojler) kombinira s uobičajenom kuhinjskom miješalicom, grijač vode će se oštetiti: klasična kuhinjska miješalica u zatvorenom položaju potpuno zatvara izljev sprečavajući prelijevanje.

Niskotlačna miješalica Talis S za otvorene niskotlačne grijače vode.

Gdje se upotrebljava niskotlačna miješalica?

Miješalice za otvorene, niskotlačne grijače vode dostupne su za sudoper, i to u izvedbama s teleskopskim tušem ili zakretnim izljevom.

U kupaonici se često upotrebljavaju kombinacije s otvorenim niskotlačnim spremnikom tople vode u gostinjskom WC-u.

Tehnički podatci, nacrti, upute za montažu i upute za servisiranje, kao i korisni videozapisi dostupni su u našem elektroničkom katalogu rezervnih dijelova

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini