Lijep dizajn i štedljiva potrošnja: hansgrohe Crometta.
49 Rezultati
Vodič za proizvode hansgrohe

Uspješno renoviranje kupaonice

Renoviranje kupaonice jednostavnije je no što mislite: u vodiču za proizvode hansgrohe čitajte kako promišljenim pristupom povećavate udobnost i svoju kupaonicu pretvarate u wellness oazu.

Čuvajte klimu štedeći vodu

Tehnologija hansgrohe EcoSmart

Tuševi marke hansgrohe koji su opremljeni tehnologijom EcoSmart troše do 60 posto manje vode od uobičajenih proizvoda. Dobar je to osjećaj.

Ručni tuš 1 mlaz
Crometta 100 Ručni tuš 1 mlaz
Odaberite varijantu (2)
Ručni tuš Mono
Crometta 85 Ručni tuš Mono
Odaberite varijantu (2)
Nadglavni tuš 160 1 mlaz
Crometta Nadglavni tuš 160 1 mlaz
Odaberite varijantu (5)
Vrlo udobno tuširanje u modernoj optici

hansgrohe Crometta: istinski velikan dizajna po maloj cijeni

Iza imena Crometta krije se bogata linija tuševa koji štede vodu i energiju, istodobno nudeći vrlo kvalitetan i moderan dizajn. Iskoristite privlačan omjer cijene i kvalitete ručnih i nadglavnih tuševa, tuš setova i Showerpipes tuš sustava iz linije Crometta. Svi oni nude vrhunsku hansgrohe kvalitetu u robusnoj i pouzdanoj izvedbi. Štedljiva tehnologija EcoSmart osigurava smanjenu potrošnju resursa, a time i održivo opremanje, izgradnju ili renoviranje.

Štedljive glave tuša: Crometta nudi bogat izbor

Crometta je dosljedno posvećena uštedi: specijalnim mlaznicama i ograničenjem protoka u najvećoj se mogućoj mjeri smanjuje potrošnja vode. Glave tuša s tehnologijom EcoSmart odlikuju se protokom od samo 9 l/min. S modelom Crometta Green koji imaju protok od samo 6 l/min štedite još i više. Time se ujedno smanjuje potrošnja energije pri pripremi tople vode.

Bezvremenski moderni oblici u kombinaciji bijelo/krom

Najprodavaniji tuš, Crometta 85, dobio je novu interpretaciju u suradnji s dizajnerskim uredom Phoenix Design. Zahvaljujući privlačnom dizajnu u kombinaciji bijelo/krom i ploči za oblikovanje mlaza promjera 100 mm ručni tuševi unose osvježavajuće naglaske u kupaonicu. Okrugli nadglavni tuš promjera 240 mm s jednim mlazom pruža još veći užitak tuširanja. Dodatna značajka: nadglavni tuš dostupan je i u kvadratnoj izvedbi.

Wellness ručni tuševi s integriranim prebacivanjem mlaza

Ručni tuševi Crometta dostupni su s najviše četiri vrste mlaza koje zovu na uživanje. Nadglavni tuševi dostupni su s najviše tri vrste mlaza. Njihova je raznolikost zajamčena – od razbuđujućeg mlaza „Rain” do masažnog mlaza. Nije li to nalik wellness tretmanu? Mlazovi se lako mijenjaju okretanjem ploče za oblikovanje mlaza. 

Bogata paleta proizvoda: od tuš seta do sustava za tuširanje 

Crometta krije obilje individualnih mogućnosti uređenja, primjerice sa sustavima za tuširanje po privlačnoj cijeni, s rješenjima za postavljanje na kadu i tuš, kao i sa specijalnim izvedbama za renoviranje. Kao primjer navodimo sustave za tuširanje Crometta u inačici Varia: njihovi su zidni potpornji promjenjivi i lako se postavljaju na postojeće provrte. Ovo rješenje dostupno je u klasičnom okruglom ili dojmljivom kvadratnom obliku. Svi su ručni tuševi dostupni u tuš setu ili setu s držačem za tuš (ručni tuš, crijevo tuša i držač tuša). Kod nadglavnih tuševa odaberite XXL zadovoljstvo tuširanja zahvaljujući pločama za oblikovanje mlaza promjera od 160 do 240 mm. Obje su verzije dostupne u izvedbi s tehnologijom LowPressure: čak i s malim tlakom vode od 0,2 bara, Crometta nudi ugodno tuširanje.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini