Pulsify: jednostavno pun života

Model se tušira s mat crnim ručnim tušem hansgrohe.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Neusporedivi doživljaji tuširanja za sve veličine kupaonica

Želite prekrasne trenutke opuštanja s vodom, iako nemate previše mjesta u kupaonici? Za vas je hansgrohe razvio liniju Pulsify. Moderna linija tuševa obavija vaše tijelo mikrofinom mlazom PowderRain i optimalno se prilagođava vašem prostoru – čak i ako ga ima vrlo malo. Uživajte u neusporedivim doživljajima tuširanja, sjajnim funkcijama koje povećavaju udobnost i individualnim kombinacijama dizajna!

Ponekad okrepljuje, ponekad opušta, ali uvijek nadahnjuje

Isključite se i uživajte u trenutku. Zakoračite pod tuš i uronite u neki drugi svijet. Ujutro započnite dan osvježeni, a navečer se opustite od stresa svakodnevnog života – i uvijek izađite preporođeni. To možete doživjeti s novom linijom tuševa Pulsify marke hansgrohe. Priuštite si nenadmašne trenutke tuširanja.

PowderRain – vaš jedinstveni doživljaj opuštanja

Tuševi Pulsify pretvaraju vodu u nježan omotač satkan od bezbroj mikrokapljica koji nježno i šaputavo tiho obavija vaše tijelo tijekom tuširanja, kako biste se mogli ugodno psihički i fizički opustiti. hansgrohe tu vrstu mlaza naziva PowderRain, a Pulsify će vas njome razmaziti u dva različita intenziteta. Za jednostavno dobar osjećaj.

Zašto su još tuševi Pulsify jedinstveni

Osim inherentnim faktorom ugode, Pulsify osvaja i svojim bezvremenski lijepim dizajnom, obiljem udobnosti i uštedom vode, kao i visokom hansgrohe kvalitetom:

  • Mat crna, mat bijela ili boja kroma? S modernim dizajnom površina svoju kupaonicu možete urediti na osoban i originalan način.
  • Za još više individualnosti u prostoru tuša birajte između elegantnih nadžbuknih i podžbuknih inačica.
  • Pomoću tehnologije Select možete jednostavno upravljati željenom vrstom mlaza – pritiskom gumba.
  • Ekološki prihvatljivi tuševi vrlo su ekonomični zahvaljujući tehnologiji EcoSmart pa ćete s njima trošiti znatno manje vode i energije. 
  • Uz tehnologiju QuickClean kamenac možete jednostavno ukloniti trljanjem – za njegovane i dugotrajne proizvode.

Upoznajte više proizvoda i noviteta marke hansgrohe

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini