Vivenis: čarolija vode

Žena uz umivaonik i kupaonička miješalica Vivenis.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Voda kakvu još niste osjetili

Tražite kupaonsku miješalicu za vašu osobnu wellness oazu? Linija miješalica Vivenis marke hansgrohe oduševit će vas potpuno novim doživljajem vode: širok i raskošan mlaz podsjeća na prirodni vodopad i budi osjetila. Čak i pranje ruku prerasta u kratak trenutak uživanja.

Novi doživljaj vode u osobnoj wellness oazi

Užurbana svakodnevica često ne ostavlja dovoljno vremena za opuštajuće tuširanje ili kupku, iako vam ti rituali pomažu da osvježeni i opušteni kročite kroz dan. Ne bi li i pranje ruku moglo biti kratak, prekrasan trenutak uživanja? Naš recept za mali predah: Vivenis svojim mlazom nalik vodopadu pruža nezapamćen osjećaj ugode. Zahvaljujući tehnologiji AirPower, taj je mlaz obogaćen zrakom pa je osobito nježan i raskošan. 

U utočištu koje vam pruža vaša kupaonica želite bezvremenski elegantan stil koji zrači mirom? Skladan dizajn miješalica linije Vivenis sa zakrivljenim izljevom dostupan je za umivaonik, kadu i tuš. Profinjenom i ravnom ručkom miješalice ističe se njezin elegantan izgled. Naš prijedlog: kombinirajte Vivenis s našom linijom tuševa Pulsify kako biste kupaonicu pretvorili u skladnu cjelinu. 

S površinama FinishPlus u mat crnoj i mat bijeloj boji možete realizirati svoje ideje i unijeti naglaske. Moderni dizajni površina dostupni su i u liniji Pulsify.

Pregled prednosti linije Vivenis

  • Zrakom obogaćeni mlaz nalik vodopadu (AirPower) osigurava neusporedivo ugodan doživljaj.
  • Elegantan oblik miješalice skladno se stapa s putanjom mlaza vode.
  • Ergonomski oblikovana, tanka ručka mami na dodir i jednostavna je za rukovanje. 
  • Za individualni stil u kupaonici birajte između tri površine: kroma, mat crne i mat bijele boje.
  • Zahvaljujući tehnologiji EcoSmart, Vivenis troši do 60 % manje vode od uobičajenih miješalica za umivaonik.

Upoznajte više proizvoda i noviteta marke hansgrohe

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini