Rebris: donosi veselje iz svakog kuta

Moderna kupaonica s miješalicom Rebris na umivaoniku.
Noviteti marke hansgrohe za 2022.

Dašak svježine u kupaonici

Ponekad je čak i mali detalj dovoljan da napravi veliku razliku: otkrijte bezvremenske miješalice Rebris koje će interijer kupaonice dići na višu razinu. Birajte između dvije inačice dizajna, zaobljene i one oštrih bridova, pa renovirajte kupaonicu u najboljoj kvaliteti bez puno napora. Obje inačice sadrže bogatu paletu proizvoda za cijelu kupaonicu i zahvaljujući inovativnim tehnologijama podržavaju održivi način života. 

Kvalitetan dizajn s dva lica

Rebris E u mat crnoj optici na umivaoniku.
Tanka jednoručna miješalica Rebris E osvaja jasnim i preciznim linijama ručke i izljeva, a mat crna površina pruža joj osobit stilski dojam.

Neka vas vaš istančani ukus odvede u pravom smjeru: Rebris S i Rebris E odlikuju se izrazito tankom optikom prikladnom za wellness kupaonice, bez obzira na odabranu inačicu:

  • Dizajn s blagim zaobljenjima Rebris S skladno pristaje raznim stilovima kupaonica.
  • Čiste linije inačice Rebris E bezvremenski su moderne i savršeno pristaju kupaonici kojom dominiraju markantne linije.

Oblikovni izričaj te dvije inačice dizajna zrcali se u svim proizvodima, od miješalica za umivaonik do kade i tuša. Tako ćete sve elemente moći odabrati u onoj optici koja najbolje odgovara vašem stilu: mat crnoj ili u boji kroma.

Inovativnost i funkcionalnost: temelji na kojima počiva Rebris

Pregled prednosti linije Rebris    

Nova miješalica Rebris osvaja svojom svestranošću i poentira snažnim argumentima:

  • Dizajn je bezvremenski i može se skladno kombinirati na svim onim mjestima u kupaonici na kojima uživate u vodi.
  • Kupaoničke miješalice Rebris pouzdane su i odlikuju se visokom kvalitetom, pa će vam dugo pružati veselje, i to po privlačnoj cijeni.
  • Rebris Vam uvelike olakšava održavanje jer ćete regulator mlaza s utorom za kovanicu vrlo jednostavno odviti uz pomoć kovanice te ga nakon uklanjanja ponovno postaviti.
  • Zahvaljujući inovativnim tehnologijama Rebris podržava održivi način života. Uz opciju EcoSmart+ potrebno je 20 % manje vode u odnosu na naše standardne proizvode EcoSmart, a s funkcijom CoolStart usto ćete i uštedjeti energiju.

Rebris S: profinjena silueta pristaje mnogim ambijentima kupaonica

Rebris E: inačica ravnih linija za kupaonicu modernog stila s jasno definiranim bridovima

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini