hansgrohe CoolStart

S tehnologijom CoolStart otkrijte pravi trik za uštedu energije

Kod standardnih se miješalica u srednjem položaju ručke odmah aktivira protočni grijač i cirkulacijska pumpa. To ne mora biti tako. Kroz miješalice CoolStart iz poduzeća Hansgrohe najprije teče isključivo hladna voda. Stoga se cjevovod ne puni toplom vodom bez potrebe. Tek kada polugu svjesno pomaknete ulijevo, dodaje se vruća voda. To je dobro i za okoliš i za novčanik!

Ušteda energije u kućanstvu uz hansgrohe CoolStart.
U srednjem položaju, miješalice s tehnologijom CoolStart isporučuju samo hladnu vodu. Topla voda počinje teći tek kada polugu zakrenete ulijevo.

Ovako možete automatski smanjiti troškove tople vode

Kod pipa hansgrohe CoolStart topla voda teče samo onda kada vam je stvarno potrebna. Energiju koja je za to potrebna počinjete trošiti tek kada aktivno pomaknete polugu ulijevo. Pritom sami odabirete visinu temperature. Pomicanje poluge udesno je blokirano. To znači: priprema tople vode kojom se troši mnogo energije ograničava se samo na one situacije u kojima je stvarno potrebna. Za kratko pranje ruku topla voda pretežno nije potrebna. 

CoolStart omogućuje uštedu energije i novca u vašem kućanstvu. Za usporedbu: standardna miješalica isporučuje toplu vodu kada je ručka u srednjem položaju. miješalica hansgrohe CoolStart isporučuje hladnu vodu kada je ručka u srednjem položaju. 

CoolStart je dostupan u miješalicama za umivaonike iz sljedećih linija marke hansgrohe:

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini