Više volumena, više zadovoljstva

Novi doživljaj vode uz AirPower: za dugo – i sasvim neopterećeno – tuširanje

Još više uživajte u vodi i pritom smanjite potrošnju – to vam omogućuje hansgrohe AirPower. Tehnologijom AirPower voda se obogaćuje zrakom kako bi se svaka kap doimala obilnom, zasićenom i lakšom. Rezultat: veći užitak i zadovoljstvo uvijek kada u kupaonici dođete u doticaj s vodom. I veća učinkovitost. Jer se zahvaljujući snazi zraka voda štedljivije troši.

hansgrohe AirPower: doživite više uz manje vode

Glava tuša koja štedi vodu uz hansgrohe AirPower.
Bolje od vode. Smjesa vode i zraka koju priprema AirPower osigurava štedljivu potrošnju vode, a kožu miluje još i nježnije.

Budući da zraka ima u izobilju, ali ne i dragocjene vode, inovatori iz poduzeća Hansgrohe u vlastitu su laboratoriju za ispitivanje mlaza razvili nešto revolucionarno: AirPower. To znači: zabavite se i pritom štedite vodu.

Princip je jednostavan, ali i genijalan: zrak se velikom površinom usisava preko pločice za oblikovanje mlaza na tušu. Ona doslovno miješa vodu. Kapi vode netom obogaćene zrakom osjetno su lakše i mekše. Time se ne povećavate samo zadovoljstvo tuširanja, nego i smanjujete utrošak vode. Zahvaljujući tehnologiji AirPower u vodi uživate u njezinu najljepšem obliku – potpuno neopterećeno.

Neusporediv doživljaj tuširanja uz AirPower

Dok se kap za kapi nježno kotrljaju vašom kožom, postajete svjesni fantastičnog učinka: mlaz tuša AirPower obavija vaše tijelo i uranja vas u prekrasan osjećaj blagostanja. Brojni su proizvodi marke hansgrohe opremljeni ovim fantastičnim efektom: nadglavni i ručni tuševi, sustavi za tuširanje i miješalice za umivaonike.

U poduzeću Hansgrohe smatramo: svaka je kap bitna. Zbog toga nam je važno da vam pružimo podršku pri štednji vode i energije. Među našim kupaoničkim proizvodima s naprednim tehnologijama naći ćete bogat izvor tuševa AirPower. Želite li upoznati i vrste mlaza u kojima se krije hansgrohe AirPower? Blagotvorno rominjanje koje omogućuje AirPower dobivate s mlazovima Rain Air XL i Rain Air.

Otkrijte kako funkcionira AirPower u tuševima hansgrohe:

Štedna slavina s tehnologijom hansgrohe AirPower.
Uvijek u upotrebi za veći komfor i manji utrošak vode: tehnologija hansgrohe AirPower.

hansgrohe AirPower: čini vodu još boljom – čak i u umivaoniku

Mnoge slavine za umivaonik marke hansgrohe opremljene su funkcijom AirPower. Veću udobnost i učinkovitost upotrebe vode prepoznat ćete jednim pogledom na izljev slavine za vodu. Tih i pouzdan, AirPower svakoj kapi vode daje osjetno veću punoću i smanjuje neugodno prskanje. Svejedno je radi li se o pranju ruku, pranju kose ili njezi osjetljive dječje kože: baršunasto meke kapi jednostavno su blagotvorne.

Ovako funkcionira hansgrohe AirPower kod miješalica:

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini