Yin i yang u kupaonici

Crno-bijela kupaonica obilježena čistim oblicima i purističkom elegancijom

Kupaonica u crno-bijeloj kombinaciji odiše purističkom elegancijom. Konceptom s dvjema bojama unosi se dinamika, ali on ujedno i smiruje. Dizajnom se linearna preciznost spaja s nježno zaobljenim oblicima, čime se ističe igra kontrasta. Senzualne miješalice u izvedbi bijelo/krom preuzimaju taj dizajnerski motiv i nude inovativnu funkcionalnost za moderno uživanje u vodi.

Kupaonica s otmjenim kontrastima

Kupaonica s crno-bijelim uređenjem i purističkim oblikovnim izričajem

Planirate modernu novogradnju ili kvalitetno renoviranje, a oduševljava vas skladna ravnoteža kontrasta? Odlučite se za koncept s dvjema bojama i uredite kupaonicu u crno-bijeloj kombinaciji. Takvo uređenje u purističkom stilu odgovara ambijentima čistih linija. Uzbudljivom dinamikom između preciznih linija i blago zaobljenih oblika naglašava se polaritet boja. Na tamnim podnim oblogama, samostojeća kada u središtu prostorije savršeno dolazi do izražaja. Njezina blistavo bijela ploha obećanje je haptičkog zadovoljstva, a blago zaobljeni oblik poziva na opušteno uživanje u vodi. U području umivaonika, crni i bijeli kupaonički namještaj tvore elegantan spoj. Gubi se granica između funkcionalnog uređenja kupaonice i ekskluzivnog namještaja. Mjesto za sjedenje s crnim kožnim naslonjačima i prostrani prijelaz u isto tako crno-bijelo uređenu spavaću sobu naglašavaju karakter stambenog prostora.   

Pravocrtni oblici i inovativne funkcije za moderno uživanje u vodi 

Svojim senzualnim oblicima miješalice linije hansgrohe PuraVida ističu dualnu estetiku kupaonice u crno-bijeloj kombinaciji. U središtu prostorije poglede mami elegantna, uska podna miješalica za kadu. Iza ekskluzivnih oblika kriju se inovativne tehnologije: za ugodno uživanje u vodi i svjesnije upravljanje resursima.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini