Vrhunski doživljaj: Rainfinity

hansgrohe PowderRain u nadglavnom tušu Rainfinity.
Noviteti marke hansgrohe za 2019.

Rainfinity: nenadmašan doživljaj tuširanja

Tražite li vrlo moderan tuš koji će vam svakodnevno ugađati pružajući vam predivan doživljaj tuširanja? Upoznajte Rainfinity, novu liniju tuševa hansgrohe za zahtjevne ljubitelje wellnessa i kvalitetnog dizajna. Zahvaljujući posebnim vrstama mlazova, kao što je iznimno tihi mlaz s mikrofinim kapljicama PowderRain, svakodnevno će tuširanje prerasti u sasvim poseban doživljaj.

PowderRain iz nadglavnog tuša Rainfinity. PowderRain
Intense PowderRain iz nadglavnog tuša Rainfinity. Intense PowderRain
RainStream iz nadglavnog tuša Rainfinity. RainStream

Dubinsko opuštanje za zahtjevne ljubitelje wellnessa i kvalitetnog dizajna

Vaša je kupaonica ono mjesto na kojem se osjećate dobro jer se ondje sve svodi na opuštanje. Zamislite da vas pod tušem od glave do pete obavijaju paperjasto nježne mikrokapljice – sveobuhvatan je to užitak kojemu nema premca. Stoga će dizajnerski tuševi Rainfinity po svemu senzualno razmaziti vaša osjetila. Za to je zaslužan a) PowderRain, vrsta mlaza koja se različitim intenzitetom usmjerava kroz b) povijenu pločicu za oblikovanje mlaza s novim dizajnom izlaznih otvora. To kulminira c) individualnim trenucima ugode i vrhunskim opuštanjem. Ova nova abeceda wellnessa iz hansgrohea pruža doživljaje tuširanja kakve još niste iskusili.

Novi arhetip dizajna: nikada nije bilo ljepše stajati na kiši

Dizajn Rainfinity vizualna je poslastica. S modernim površinama u boji i decentno strukturiranom pločicom za oblikovanje mlaza ovi veliki nadglavni i ručni tuševi unose više udobnosti u kupaonicu. Mat bijela boja tuševa u profinjenom je kontrastu s pločicama za oblikovanje mlaza grafitne boje. I novi Showerpipe unosi naglaske u vaš životni prostor. S nadglavnim i ručnim tušem, policama i zasebnim podžbuknim sustavom upravljanja oplemenjuje kupaonicu modernim detaljima. Vrstu mlaza mijenjate jednostavno i intuitivno: s tehnologijom Select.

Povjerenstvo organizacije International Forum Design smatra „vrsnu obradu skladnih proporcija i znalačku mješavinu materijala” tako izvrsnom da su dizajn Rainfinity ovjenčali nagradom iF GOLD AWARD 2019.
Opustite se i uživajte

U galeriji slika otkrijte sva lica dizajna Rainfinity.

Rainfinity: sveobuhvatna udobnost pri tuširanju uz bogatu ponudu proizvoda

Izniman senzualni užitak i predvodnik trendova na polju minimalističkog dizajna: linija proizvoda Rainfinity osvaja u svim aspektima. S velikim, okruglim ručnim tušem (130 mm Ø) ili purističkim štapnim ručnim tušem. Sa svestranim tušem za ramena, uz koji lice i kosa ostaju suhi. Ili s nadglavnim tušem s novim zidnim priključkom čiji se nagib može namještati pa nema potrebe za nosačem tuša. Ostale dizajnerske elemente i značajke proizvoda linije Rainfinity otkrijte na našoj stranici proizvoda.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini