Beskompromisno uživanje u vodi

Žena pije vodu iz miješalice Aqittura M91 na sudoperu.
S puno, malo ili bez mjehurića i hladna

Aqittura M91: voda, individualno prilagođena svakom okusu

S modelom Aqittura M91 voda će biti sasvim po vašem okusu. Ekskluzivna miješalica sa sustavom poslužuje vam željenu porciju blagodati onako kako u njoj najradije uživate: u obliku filtrirane i optimizirane vode koja je po izboru mineralizirana ili gazirana i rashlađena. Oplemenjena voda za piće od sada je dostupna iz slavine! Više nema potrebe za mukotrpnim tegljenjem boca s vodom: integrirani sustav time čuva i okoliš.

Pronađite sustav koji vam odgovara

Aqittura M91 SodaSystem u mat crnoj boji.
Kuhinjska inovacija iz radionice hansgrohe koja osvaja svojom funkcionalnošću: pruža vodu za svačiji ukus, filtriranu, mineraliziranu i rashlađenu, a usto je digitalno umrežena za još praktičniju upotrebu. Na slici: Aqittura M91 SodaSystem.

Doživite neslućeni izvor sveobuhvatnog blagostanja. Kada je u pitanju voda za piće, Aqittura M91 staje na kraj kompromisima i unosi ravnotežu između okusa i izbalansiranih prehrambenih vrijednosti

 • Aqittura M91 FilterSystem filtrira vodu te uz pomoć inovativne tehnologije mineralizacije MINTEC® čisti vodu iz slavine od štetnih tvari i obogaćuje ju važnim mineralima.
 • Aqittura M91 SodaSystem opremljen je modulom SodaBase pa uz jedinice za filtriranje i mineralizaciju nudi ohlađenu i gaziranu stolnu vodu. Sustavom se ujedno može upravljati putem aplikacije hansgrohe home.

Višenamjenska kuhinjska miješalica hansgrohe jednostavno isporučuje optimiziranu vodu iz izljeva miješalice. Osim što nudi inovativne tehnologije, Aqittura M91 ujedno je i vizualna poslastica: kuhinjska miješalica dostupna je u dvije varijante dizajna, sa stilskim zaobljenim lukom ili u dizajnu ravnih linija. Birajte između tri boje površine: mat crne, boje kroma ili optike nehrđajućeg čelika.

SodaBase – srce modela Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase utjelovljuje promišljenu funkcionalnost sustava. To srce modela Aqittura M91 SodaSystem sadrži kartušu s ugljikovim dioksidom i željenu kartušu za filtriranje i oplemenjivanje vode, zatim međuspremnik za oplemenjenu vodu te rashladni agregat. 

Pregled modula SodaBase:

SodaBase s kartušama u kuhinjskom ormariću ispod sudopera.
Jednostavna zamjena boce CO2. Ugrađeni univerzalni navoj za bocu može se zakretati i uvelike olakšava odvrtanje odnosno zavrtanje.

 • Instalacija: bez problema se montira u ormariću ispod sudopera ili u blizini. Po potrebi vam je dostupan produžni komplet do 5 m. SodaBase se mora priključiti na utičnicu.
 • Priključak: univerzalni navoj za standardnu bocu CO². Za kartušu za filtriranje i mineralizaciju predviđen je priključak hansgrohe, pa je zamjena vrlo jednostavna.
 • Rad: SodaBase odjednom isporučuje 2 litre rashlađene i 1 litru gazirane i rashlađene vode, a usto i neograničenu količinu negazirane vode. Voda u spremniku rasladit će se na željenu temperaturu (4 – 12 stupnjeva) u roku 10 minuta.
 • Održavanje: u slučaju curenja senzor prodora vode zaustavlja dovod vode i obavještava vas o tome putem aplikacije hansgrohe home i LED indikatora.

Usput: kada se odlučite za Aqittura M91 FilterSystem u ormar ispod sudopera mora se montirati samo glava filtra s uloškom. Montaža je fleksibilna i prilagođava se situaciji: može biti samostojeća te vodoravna ili okomita na zidu.

Minerali su neophodni za zdrav način života

Žena pije vodu iz čaše za svojim pisaćim stolom.
Kuhinjska inovacija iz radionice hansgrohe osvaja užitkom koji pruža filtrirana i oplemenjena voda za svačiji ukus. Tehnologija filtriranja i mineralizacije MINTEC® optimizira vodu baš po vašoj želji.

Sigurno vam je poznato da su određeni minerali u našoj vodi za piće neizostavni sastojci zdrave prehrane. Tijelu su potrebni za mnoštvo funkcija, primjerice za gipke mišiće, građu kostiju i živčani sustav. Optimizirajte svoju osobnu ravnotežu unosom vode sa zdravim mineralnim solima poput magnezija, kalcija, kalija i natrija. Birajte između filtara hansgrohe:

 • Harmony sadrži magnezij i kalij i pruža veći užitak pri ispijanju vode, neovisno o njezinoj tvrdoći.
 • Life je idealan za nadoknadu male količine kalcija u područjima s osobito mekom vodom. Osim toga, voda za piće oplemenjuje se magnezijem i kalijem.
 • Sport je filtar za mineralizaciju koji uravnotežuje minerale koje ljubitelji sporta i fitnessa gube znojenjem. Tu se ubrajaju magnezij, kalij i natrij.

Minerali se dobivaju iz europskog evaporita i njihove su doze precizno međusobno usklađene (tehnologija mineralizacije MINTEC®). Osim toga, svi filtri sadrže i aktivni ugljen kako biste mogli bezbrižno uživati u vodi iz slavine i usput poboljšati ravnotežu minerala u organizmu. Inovativne proizvode proizvodi naš partner ClaroSwiss i oni su „Made in Switzerland”.

Dostupni su i dodatni filtri s aktivnim ugljenom, po izboru s ionskim izmjenjivačima. Oni osiguravaju bolju kvalitetu vode i po potrebi smanjuju udio kamenca.

Koji je filtar idealan za vas? Uz pomoć našeg vodiča doznajte koji vam filtar najbolje odgovara.

Uz aplikaciju hansgrohe home Aqittura M91 još je pametniji

Žena rukuje aplikacijom hansgrohe home na pametnom telefonu.
Uživajte u svim prednostima modela Aqittura M91 uz besplatnu aplikaciju hansgrohe home, u pokretu i uvijek.

S vrhunskim rješenjem Aqittura M91 SodaSystem možete iskoristiti sve digitalne mogućnosti naše kuhinjske inovacije. Uz pomoć aplikacije hansgrohe home pametnom ćete kuhinjskom miješalicom moći upravljati gdje god se nalazili i pritom uživati u brojnim praktičnim funkcijama.

 • Napunjenost. Aplikacija hansgrohe home pokazuje vam razinu napunjenosti kartuše za filtriranje i kartuše CO2 te vas obavještava o potrebnoj zamjeni.
 • Obavijest ćete primiti i u slučaju smetnji u radu.
 • Doznajte više. Upute za rukovanje dostupne su vam u aplikaciji.
 • Aqittura M91 – život u savršenom protoku

  Otkrijte mješalicu koja vam odgovara. Pročitajte više o ponudi proizvoda, tehnologiji filtriranja i mineralizacije MINTEC® te oplemenjenom doživljaju pijenja.

  preuzmite odmah (PDF, 13 MB)

Ovdje pronađite svoju miješalicu za ugodnije življenje

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini