EcoSmart: veliko zadovoljstvo tuširanja unatoč maloj potrošnji vode.
Štedite vodu, energiju i novac!

#InTouchWithOurPlanet #udodirusnasomplanetom: štedite vodu s veseljem

Želite li smanjiti troškove vode i energije prilikom tuširanja – a pritom sačuvati vrhunski osjećaj tuširanja? S našim kalkulatorom uštede vode doznat ćete koliko resursa možete uštedjeti s tuševima hansgrohe EcoSmart.

Štedite vodu – i vratite ponešto planetu

Voda* koju s tehnologijom EcoSmart godišnje uštedi četvero ljudi može napuniti:

Tako štedite vodu i energiju uz EcoSmart

Mali trik, veliki učinak: u videozapisu ćete doznati kako funkcionira tehnologija EcoSmart.

Uz održivi izum iz radionice hansgrohe štedite dragocjene resurse i istodobno uživate u iznimnoj udobnost tuširanja.

Tajna je u tehnologiji EcoSmart uz pomoć koje se troši do 40 posto manje vode nego kod uobičajenih glava tuša. S tehnologijom EcoSmart+ ta se ušteda penje na čak 60 posto. Zbog uštede vode troši se manje toplinske energije, pa se smanjuju i računi za plin i struju.

Odmah izračunajte svoju uštedu! Neka vam hansgrohe kalkulator uštede vode izračuna koliko vode, energije i novca možete uštedjeti u godinu dana.

Pronađite svoj tuš za štednju vode s tehnologijom EcoSmart

Voda je više od resursa. Zeleno nije samo boja.

Voda je život i naša strast. Stoga činimo sve što možemo kako bismo zaštitili ovaj dragocjeni resurs: tuševima, miješalicama i tehnologijama koji štede vodu i energiju. Neka i vas povede vaša strast prema vodi i ovom prekrasnom planetu. Zajedno smo #InTouchWithOurPlanet. Uvijek je dobar osjećaj pridonijeti široj slici. Sa svakim tušem.

Tako se grupa Hansgrohe obvezuje na održivo poslovanje 

Održivo razmišljanje i djelovanje duboko su ukorijenjeni u poslovanje grupe Hansgrohe. 80-ih godina prošlog stoljeća među prvim smo proizvođačima u našem sektoru stavili na tržište ručni tuš koji štedi vodu. Do 2030. godine poduzeće će prebaciti sve tuševe i miješalice na tehnologije koje štede vodu i energiju, jer se oko 90 posto emisija CO2 može pripisati upotrebi kupaonice, kako je pokazala analiza kupaonica grupe Hansgrohe.

*Primjer izračuna temelji se na pretpostavci da se svaki od četiri člana obitelji tušira 5 minuta dnevno.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini