Kolaž: ovo označuje kvaliteta kod robne marke hansgrohe.
Strogo ispitani, neovisno certificirani

Kvaliteta robne marke hansgrohe kod miješalica i tuševa

Što znači vrhunska kvaliteta odnosno kvaliteta robne marke? Mi pod tim shvaćamo najvišu kvaliteta oblika i funkcije. Kako biste dugo bili sretni i zadovoljni s proizvodima hansgrohe. Stroge smjernice i testovi prilikom razvoja i proizvodnje kod nas se podrazumijevaju. Usto, neovisni su instituti za ispitivanje više puta potvrdili našu visoku kvalitetu. U hansgrohe se možete pouzdati.

Hansgrohe isporučuje kvalitetu. Od 1901. godine

Pod „kvalitetom” se najprije misli na prvorazredne proizvode. Njih dobivate od nas, bez sumnje. Isporučujemo samo izvrsne materijale prikladne za upotrebu s pitkom vodom, koji su provjereni dugotrajnim testiranjima. Međutim u grupi Hansgrohe podrazumijevaju mnogo više pod pojmom „prvorazredne izrade”. Njihov pojam kvalitete počiva na četiri potpornja: kvaliteti proizvoda, kvaliteti dizajna, kvaliteti izrade i kvaliteti usluge.

Naša je ljestvica visoko postavljena. To cijene naši kupci diljem svijeta, kao i naši partneri – trgovci i projektanti. Dobri su razlozi zbog kojih je proizvođač miješalica i tuševa iz Schwarzwalda jedno od vodećih svjetskih poduzeća u sektoru sanitarne opreme. I predvodnik na polju dizajna u tom sektoru.

Četverodimenzionalni pojam kvalitete u grupi Hansgrohe

 • Kvaliteta proizvoda. Poklonite svoje povjerenje sigurnim i stabilnim proizvodima, čija izvedba jamči dug vijek trajanja. Kvaliteta Hansgrohe znači i: laku upotrebu, inteligentan način rada, jednostavnu montažu i tehnologije s pravom dodanom vrijednošću za vas.
 • Kvaliteta dizajna. Izvrstan dizajn nadrasta kratkotrajne modne trendove. To znači: naše kupaonske proizvode bezvremenske ljepote voljet ćete i rado se njima služiti i nakon mnogo godina. Kvaliteta dizajna u grupi Hansgrohe uvijek znači: ljepota iznutra i izvana. To potvrđuju mnoga odlikovanja i nagrade za dizajn.
 • Kvaliteta izrade. Tijekom proizvodnje u poduzeću Hansgrohe pridaju veliku važnost pomno odabranim materijalima, naprednoj tehnologiji i preciznom radu. No isto tako i zaštiti okoliša, učinkovitom iskorištavanju resursa i dobrim radnim uvjetima za zaposlenike. Proizvode nastale na takav održiv i vrijedan način možete kupiti čiste savjesti.
 • Kvaliteta usluge. Uvijek smo tu za vas. Pronađite nas na sajmovima i događanjima ili doživite miješalice i tuševe uživo u centrima Hansgrohe Aquademie. Koristit će vam i to što su naši stručni partneri, obrtnici i trgovci, izvrsno obučeni.

Kod sanitarnih proizvoda sve se svodi na sigurnost, higijenu i vrhunski način rada. Zbog toga u grupi Hansgrohe upošljavaju nezavisna društva za ispitivanje i certifikaciju iz cijelog svijeta, kao što su TÜV ili DVGW, primjerice kada su u pitanju zaštita od opeklina ili zaštita pitke vode, ušteda vode i energije ili sigurno rukovanje i elektronika. Time proizvođač robne marke naglašava svoje visoke kriterije kvalitete, zaštite potrošača, ali i zaštite okoliša.

Pečat kvalitete udruge TÜV-SÜD „Sicherheit geprüft, Produktion überwacht”.

Certificirao TÜV SÜD: „Sicherheit geprüft, Produktion überwacht” (provjerena sigurnost, nadzirana proizvodnja)

Pečat kvalitete udruženja TÜV-SÜD „Sicherheit geprüft, Produktion überwacht” postavlja se na kućanske aparate, potrošačke elektroničke uređaje, proizvode za sport, igru i slobodno vrijeme, alate ili namještaj. Tim pečatom TÜV SÜD potvrđuje da su proizvodi proizvođača u skladu s državnim i međunarodnim standardima. Ujedno se ispituju i proizvodna mjesta.

TÜV Süd potvrdio je da su, primjerice, sljedeći proizvodi i linije robne marke hansgrohe sigurni:

 • nadglavni tuševi Raindance Rainmaker, i modeli s rasvjetom
 • tuš setovi Unica Comfort s rukohvatom i osloncem za noge
 • ugradbeni sudoperi od nehrđajućeg čelika, svih veličina i izvedbi
Pečat kvalitete udruge DVGW za hansgrohe.

Certificirala Njemačka stručna udruga za plin i vodu (njem. Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches, DVGW)

U svom se radu udruga DVGW osobito fokusira na teme sigurnosti, higijene i zaštite okoliša i potrošača. Svojim pečatom kvalitete ona jamči sigurnu opskrbu plinom i vodom prema najvišim međunarodnim standardima i pruža podršku u tehničko-znanstvenim pitanjima unutar sektora.

DVGW certificirao je svojim pečatom kvalitete, primjerice, sljedeće proizvode robne marke hansgrohe:

 • nadžbukne miješalice i termostate za kadu i tuš
 • podžbukne miješalice i termostate za kadu i tuš
 • podžbukne osnovne komplete
 • miješalice za umivaonike i bidee s odvodnim setovima
 • miješalice za umivaonik s priključnim cijevima
 • ručne tuševe
 • crijeva tuša 
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini