Upravljački sustav za velike tuševe

RainSelect: odaberite savršeno opuštanje

Od užitka tuširanja dijeli vas samo jedan klik: uz RainSelect doživljajem vode može se lako upravljati sa samo jednim proizvodom. Intuitivno se pritiskom tipke prebacujte između vrsta mlaza nadglavnog tuša ili pak na ručni tuš. I željena temperatura i količina vode vrlo se lako reguliraju uz RainSelect. Vrhunski dizajn od stakla i metala savršeno pristaje modernom ambijentu kupaonice.

Upravljački sustav za nadglavni tuš: hansgrohe RainSelect.
Centar za regulaciju prema najstrožim zahtjevima, znalački integriran: uz RainSelect lako i intuitivno birajte između trošila i vrsta mlaza vašeg nadglavnog tuša.

Centar za regulaciju za opušteno tuširanje

S prostranim tipkama od sigurnosnog stakla obrubljenog sjajnim metalom, RainSelect je intuitivni upravljački element izveden prema najstrožim zahtjevima. Zbog male ugradbene visine taj se bezvremenski dizajn stapa sa zidom pa će se skladno uklopiti u ekskluzivnu kupaonicu. Zahvaljujući pravocrtnim oblicima i usklađenim materijalima, RainSelect se može savršeno kombinirati s nadglavnim tuševima Rainmaker Select nudeći iznimnu lakoću rukovanja za individualan užitak tuširanja.

Videozapis: hansgrohe RainSelect i hansgrohe Rainmaker Select.

Bezvremenski elegantan upravljački sustav tuša kojim se vrlo lako rukuje

Želite li intenzivan doživljaj tuširanja kod kojega su temperatura i količina vode prilagođene vašim osobnim sklonostima? RainSelect vam omogućuje intuitivno upravljanje tušem: uz pomoć velikih tipki i okretnih ručki.

  • Tipke (70 x 70 mm) sa simbolima otpornim na struganje lako su razumljive i jednostavne za rukovanje. Za regulaciju količine i temperature vode posegnite za ergonomskim metalnim ručkama sa zatikom.
  • RainSelect sadrži od dvije do pet tipki i pruža upravo onu lakoću rukovanja koja odgovara pomno odabranom sustavu za tuširanje: u skladu s brojem vrsta mlaza vašeg nadglavnog tuša i odabranim ručnim tušem. Ugrađena regulacija temperature osigurava siguran i stalan osjećaj ugode, a količina vode može se uvijek promijeniti prema želji.
  • Držač tuša: ručni tuš smješten je na metalnom držaču tuša FixFit (s ugrađenim priključkom za crijevo), kako bi uvijek bio nadohvat ruke.
  • Inačice materijala i površinske obrade savršeno su usklađene s nadglavnim tuševima Rainmaker Select, kao i miješalicama linije hansgrohe PuraVida. Birajte između izvedbi bijelo/krom, crno/krom i krom.
  • Dizajn čistih linija: sustavom RainSelect postiže se dojam uredno organizirane kupaonice ujednačenog dizajnerskog izričaja. RainSelect je dostupan i za kadu.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini