Nova udobnost u kupaonici

Ugodna kupaonica s toplim drvenim plohama i individualnim dodatnim priborom

Drveni elementi upotrijebljeni za uređenje unose toplu atmosferu u ugodnu kupaonicu. Umivaonik od masivne borovine idealna je podloga za bijelu kupaoničku keramiku i elegantne miješalice. U modernim arhitekturama dinamična struktura drveta ublažava grubi karakter natur-betona ili grubo žbukanih ploha. Prirodni materijal pretvara kupaonicu u individualnu wellness oazu.

>Drveni pod, zona opuštanja i svijetao ambijent kupaonice.
Kupaonica iz snova: uređenje s drvom

Kreativne ideje za uređenje i skladan dizajn u ugodnoj kupaonici

Maštate o ugodnoj kupaonici s prostranim odjeljcima koja bi vam mogla služiti kao privatna wellness oaza? Uz pomoć drva, tkanine i individualnih dekorativnih elemenata osmislite ugodnu kupaonicu s interijerom koji poziva na produženi boravak. Veliki tlocrt omogućuje vam da funkcionalni prostor s toaletom i bideom prostorno odijelite od wellness prostora s kadom, tušem i umivaonikom. Ugodno utočište mami vas u svoju zonu uživanja ne samo obećanjem uživanja u vodi, nego i prostorom u kojemu možete sjesti ili leći. Drvo nudi idealne preduvjete za kreativno uređenje kupaonice: prirodan doživljaj podnih obloga po kojima možete hodati i bosi unosi u ambijent doživljaj topline. Ugradnjom malih podesta prostor se razbija u više razina, čime nastaju omiljena mjesta za opuštanje. Između laganih jastuka i dekorativnih elemenata – kao što je galerija slika s omiljenim motivima – opuštanje vam zasigurno neće teško pasti.

Dizajnerske miješalice i kupaonička keramika u pravom svjetlu

Velikim prozorom ili pristupom vrtu ili terasi obogaćuje se doživljaj koji pruža ugodna kupaonica. U prostorima bez dnevnog svjetla ugodnu atmosferu osigurava individualno projektirana rasvjeta. Optimalnom se rasvjetom mogu znalački istaknuti profinjene linije elegantne keramike i bijela/krom površina ekskluzivnih miješalica. Svojim se senzualnim dizajnom miješalice PuraVida marke hansgrohe skladno uklapaju u ambijent. Zahvaljujući dojmljivom sustavu za tuširanje, uživanje u vodi dospijeva u središte prostorije.

Koncepti i trendovi u ugodnoj kupaonici

U ugodno uređenoj kupaonici u središtu je aspekt wellnessa. Toplo drvo skladno pristaje bijeloj keramici i miješalicama u sjajnoj izvedbi bijelo/krom.

Ideje za uređenje s drvom u ugodnoj kupaonici.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini