Zaštitimo naš planet zajedno!

Održivo: kako bismo vam pomogli pri svakodnevnoj uštedi dragocjenih resursa

Voda je život i naša strast. Stoga činimo sve što možemo kako bismo zaštitili taj dragocjeni resurs: tuševima, miješalicama i tehnologijama koji štede vodu i energiju. I njihova proizvodnja i odlaganje utječu na klimatske cikluse i kružne tokove planeta, za koji preuzimamo odgovornost. Stoga s proizvodima marke hansgrohe možete aktivno zaštititi klimu!

Zeleno. Zelenije. Eco* 2030.

Hansgrohe čini proizvode koji provode vodu klimatski prihvatljivima.
„Zeleno. Zelenije. Eco* 2030.” naziv je najvažnijeg projekta grupe Hansgrohe. Pod vodstvomn Hansa Jürgena Kalmbacha opremamo sve proizvode koji provode vodu tako da budu klimatski prihvatljivi.

„Do 2030. godine želimo prebaciti cijeli naš portfelj proizvoda koji provode vodu, a dio su marki hansgrohe i AXOR, na tehnologije koje štede vodu i energiju. One u budućnosti moraju biti dio svake energetski učinkovite sanacije i novogradnje. Ulažemo napore u zajedničko pritezanje vijka za prilagodbu emisija na polju kupaonice i kuhinje.” 

Hans Jürgen Kalmbach
Predsjednik izvršnog odbora grupe Hansgrohe SE 

* U grupi Hansgrohe „ECO” se definira kao smanjenje potrošnje vode i/ili energije pri upotrebi proizvoda koji provode vodu za najmanje 22 posto u odnosu na baznu 2020. godinu.

Naš put prema zelenoj transformaciji

Doprinos grupe Hansgrohe zaštiti našeg planeta.

Ručni tuš pri upotrebi troši najviše CO2

Faza upotrebe ručnog tuša.

Faza upotrebe ručnog tuša daleko je najintenzivnija u pogledu emisije CO2. Dok ih naši kupci upotrebljavaju, ručni tuševi emitiraju oko 1000 puta više CO2 nego tijekom proizvodnje. Stoga smo si zadali zadatak da cijeli naš portfelj tuševa i miješalica do 2030. godine pretvorimo u „ECO” proizvode. To konkretno znači da smanjujemo potrošnju vode i/ili energije pri upotrebi proizvoda koji provode vodu za najmanje 22 posto u odnosu na baznu 2020. godinu.

Upoznajte naše tehnologije za uštedu vode i energije

Za naše kupce stvaramo nadahnjujuće doživljaje s vodom – i pritom uvijek polažemo pravo na svoj otisak prsta na zemlji. Zbog toga u poduzeću Hansgrohe izvanredan dizajn i očuvanje resursa idu ruku pod ruku. S našim tehnologijama EcoSmart i CoolStart svakodnevno štedite obilje vode i energije u kućanstvu! Kako to funkcionira pogledajte u videozapisima u nastavku.

Štedite vodu – i vratite ponešto planetu.

Kako se računa potencijal uštede vode, energije i novca

Uz pomoć hansgrohe kalkulatora za računanje uštede vode brzo ćete i jednostavno doznati koliko možete uštedjeti s miješalicama i tuševima hansgrohe. Postupak je sljedeći: najprije izračunajte trošak vode, a potom redovno štedite i štitite klimu!

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini