Za one koji paze na kvalitetu

Otmjena kupaonica s individualnim dizajnom i kvalitetnom opremom

Moderna arhitektura nudi odgovarajući okvir za individualno projektiranu i otmjeno namještenu kupaonicu. Probrani materijali različitih površinskih struktura osnova su za kvalitetno uređenje interijera. Kreativnim iskorištavanjem prostora u kupaonici nastaje ekskluzivna wellness oaza. Inovativne tehnologije pritom osiguravaju učinkovito uživanje u vodi.

Osobna wellness oaza u kvalitetnoj kupaonici.
Ekskluzivan doživljaj vode u kupaonici

Dizajn kupaonice s vrlo kvalitetnim materijalima i ergonomskom funkcionalnosti

Projektirate novi dom u modernoj arhitekturi i želite otmjenu kupaonicu kao odraz vašeg individualnog stila? Uredite interijer kvalitetnom opremom i pritom kreativno iskoristite razne materijale. Podne obloge od tamnosivog prirodnog kamena elegantna su osnova za osobno wellness područje. Velike zidne plohe s pločicama u modernoj optici drveta naglašavaju dojam ekskluzivnosti i ujedno čine ambijent toplijim. Podestom se u prostor uvodi dodatna razina: time se otvaraju dodatne plohe za uređenje. Mjesto na povišenom položaju rezervirano je za kadu koja je pomaknuta u središte wellness područja. Tijekom kupanja možete uživati u opuštajućim trenucima promatrajući prirodu. Tuš u razini poda i prostor umivaonika za dvije osobe zaokružuju otmjeno uređenje prostora.

Inovativne tehnologije i ergonomska udobnost za učinkovito uživanje u vodi

Inovativni oblikovni izričaj hansgroheovih miješalica Talis usmjeren je na neograničenu udobnost rukovanja i održivo upravljanje resursima. Na umivaoniku vodom upravljate s pomoću intuitivnog gumba (Select). Sustav za tuširanje Rainmaker Select sa svojim otmjenim oblicima ispunjava zahtjeve ekskluzivnog dizajna. Profinjeno ostakljena pločica za oblikovanje mlaza s bijelom podlogom u velikom nadglavnom tušu pruža estetski užitak i omogućuje vam da u vodi uživate na mnoštvo načina.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini