Tuširanje uz osjećaj kontakta s prirodom

Avangardna kupaonica stilotvornog dizajna koji vas vraća prirodi

Uvođenjem prirode u kupaonicu brišu se granice između unutarnjeg i vanjskog prostora. Plohe različitih geometrija mogu se kreativno kombinirati, a asimetrični unutarnji oblici u skladu su s okolnim krajolikom. Ispreplitanjem drva, stakla i kamena ističe se odvažnost stilskog izričaja. I miješalice u ekskluzivnoj brončanoj optici individualna su obilježja avangardnog uređenja kupaonice.

Priroda u kupaonici velikih prozora i drvenih elemenata.
Kreativno-prirodna kupaonica

Stil Avantgarde u kupaonici: s ekskluzivnim materijalima i tehnologijama

U kupaonici želite kombinirati stilotvoran dizajn s elementima prirode? Kroz prostrane prozore u dom unesite raskošno zelenilo krajolika i uživajte u jedinstvenom doživljaju prostora. Takav ambijent nadahnjuje na kreativnu igru s asimetričnim oblicima i posebnim površinama. Od drveta, stakla i kamena nastaju tijela različitih geometrija koja se isprepliću u prostoru. U kojoj su mjeri odvažne kombinacije materijala odlike naprednog dizajna pokazuju ekskluzivne i nadahnjujuće kupaonice objekta „Campbells Pocket Residence” u Australiji. Tu su dva umivaonika u okruglom drvenom kućištu povezana okosnicom od kamena. Kada počiva na podestu, a njezin čeoni kraj obuhvaćen je kružnom platformom u brončanoj optici. U kadu se ulazi preko širokih drvenih stepenica. A veliki prozori koji zauzimaju dvije stranice prostorije, otvaraju taj prostor prirodi, pozivajući ju unutra.

Prirodno uređenje kupaonice i inovativne miješalice s posebnim površinskim obradama 

Uređenje ove avangardne kupaonice zaokružuju miješalice linije hansgrohe PuraVida koje su izrađene prema individualnim zahtjevima. Posebna površina u brončanoj optici oplemenjuje tečne linije organski oblikovanih miješalica za umivaonik i kadu. Inovativna tehnologija skrivena u unutrašnjosti osigurava ugodno uživanje u vodi i ekološki obazrivo upravljanje resursima.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini