Brzo, uvijek ažurirano, uvijek dostupno u ruci:

hansgrohe aplikacije i mobilne usluge

Usluge koje vam nudimo: besplatni alati i aplikacije koje se odnose na planiranje kupaonice i kuhinje za vaš mobilni telefon ili tablet. hansgrohe aplikacije i mobilne usluge trebaju vam ponuditi inspiraciju i pokazati vam pametna rješenja za vaš dom. Možete uživati u fleksibilnom, interaktivnom okruženju - bez obzira gdje se nalazili.

Aplicación Showroom de hansgrohe
hansgrohe Showroom App: check out bathroom and kitchen products interactively and locate dealers in your vicinity.

hansgrohe Showroom aplikacija za iPad

Dobrodošli u virtualni salon hansgrohe. Saznajte sve o svojim novim omiljenim proizvodima za kupaonicu i kuhinju na informativan i zabavan način. Upotrijebite svoj iPad da biste provjerili hansgrohe i da li uživa u tuširanju. Uz uzbudljive aplikacije i video isječke, koji vam nude novo iskustvo vode. Napravite pozitivan korak naprijed u svom planiranju.

Aplikacija Showroom pokazuje vam:

Ugodno tuširanje u svim svojim dimenzijama. Pronađite vlastito personalizirano rješenje za tuširanje - iz asortimana koji uključuje moderne ručne tuševe, elegantne Showerpipe tuš sustave, pa čak i fenomenalne nadglavne tuševe. Što drugo? Različiti mlazovi, prikladni sustavi za upravljanje tušem i tehnološke inovacije.

Miješalice za kupaonicu - savršene forme i funkcije. Neka vas inspirira naš raznovrstan asortiman miješalica. Tražite li pravu miješalicu za umivaonik? Naš konfigurator pokazuje vam idealne kombinacije. Samo isprobajte različite visine - kako biste stvorili više prostora u vašoj kupaonici.

Tuširanje za povrće također. Pretvorite svoju kuhinju u mjesto opuštanja i ugodnih trenutaka. Kuhinjske miješalice hansgrohe imaju podesive ručne sprejeve, s funkcijama vode na dodir tipke Select i prikladnim visinama ili okretnim rasponima. Možete učiniti kuhinju najprivlačnijim radnim prostorom u vašem domu.

Alat za virtualno planiranje. Kako bi izgledao ovaj tuš ili miješalica u vašem domu? Upotrijebite funkciju iPad-ove kamere za projektiranje željenog proizvoda u ambijent vlastite kupaonice i kuhinje. Postoji bilježnica iz koje možete slati e-poštu ili ispisati svoje najbolje virtualne opcije.

Pretražite izložbene salone online. Gdje je najbliži prodavač opreme za kupaonice i kuhinje gdje možete kupiti proizvode hansgrohe? Naš opsežni katalog odmah vam pokazuje najbližeg trgovca - putem GPS-a.

Isprobajte sami: odmah preuzmite aplikaciju hansgrohe Showroom s iTunes. Imajte na umu da se na aplikaciju primjenjuju lokalni uvjeti upotrebe.

Kalkulator uštede vode za mobilne uređaje

Tražite li novi tuš ili miješalicu? Vjerujete li i da je važno sačuvati ovaj vrijedan resurs? hansgrohe proizvodi odlikuju se ekološkom EcoSmart tehnologijom, koja automatski smanjuje protok vode. Što je dobro i za vaš novčanik i za okoliš. Pomoću ovog mobilnog alata možete brzo saznati koliko vode i energije možete uštedjeti pomoću proizvoda hansgrohe.

Izračunajte svoj potencijal uštede pomoću tehnologije EcoSmart - dok ste u pokretu

Uz brojne miješalice i tuševe, to je do 60% u usporedbi s konvencionalnim proizvodima. Zamislite samo što bi to moglo značiti tijekom godine: hansgrohe water savings calculator - kalkulator uštede računa vaš osobni potencijal uštede vode i energije u bilo kojem trenutku. Možete ga koristiti bilo gdje i bilo kad.

Ukoliko ste vlasnik višestambene jedinice - pogledajte složeniji kalkulator uštede za objekte!

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini