6. 12. 2017.

Novo web-mjesto robne marke www.hansgrohe.de

Vrhunska robna marka hansgrohe dobila je svoje novo web-mjesto. Stručnjaci stavljaju želje kupaca u samo središte razvoja i dizajniranja. Uz pomoć nadahnjujućih alata, emotivnih slika i informativnih priloga brzo doznajte što vam se sviđa u kupaonici i kuhinji. I kako uz pomoć proizvoda visoke kvalitete možete individualno urediti dom u kojem ćete se još dugo osjećati dobro.

Izlazni formati novog web-mjesta robne marke hansgrohe.
Informacije i nadahnuće za tražene proizvode: mjestu www.hansgrohe.de možete pristupiti uvijek, ma gdje se nalazili.

Prilagođeno korisnicima, nadahnjujuće, emotivno

Kada je u pitanju unutarnje uređenje, kuhinja i kupaonica vrlo su zanimljivi prostori. Vrhunska robna marke hansgrohe od sada pruža podršku svojim kupcima, ali i stručnim partnerima poput stručnjaka za sanitarnu opremu, projektanata i arhitekata, putem sasvim novog web-mjesta: www.hansgrohe.de.

Nadahnjujuće stranice o proizvodima, kreativne aplikacije kao što je tražilica kupaonice iz snova i informativna servisna područja kao što su Vodič za kupaonice ili Vodič za kuhinje pomažu korisnicima da među obiljem ponuđenih proizvoda otkriju one koji odgovaraju njihovim željama. I stranice s trendovima i novitetima pozivaju na preuređenje kupaonice i kuhinje. Tako si ljubitelji dizajna u svome domu mogu urediti privlačne i iznimno funkcionalne oaze udobnosti. I to lako – iz naslonjača.

Uzmite računalo, tablet ili pametni telefon i zaronite u svjetove prekrasnih proizvoda

Na surfanje novim web-mjestom robne marke ne pozivaju vas samo vrhunski proizvodi predvodnika dizajna u sektoru sanitarne opreme prema kriterijima organizacije iF. Oduševit će vas i lakoća upotrebe, usmjerenost na pružanje usluge korisnicima i optimalna prilagođenost mobilnim krajnjim uređajima. Primjer tome je i tražilica kupaonice iz snova: na temelju osobnih sklonosti generator daje prijedloge u pogledu stila i uređenja – od ekstravagantnog preko prirodno-ugodnog do klasično-elegantnog. Fantastičnim se rezultatima možete diviti putem računala, tableta ili mobilnih telefona. Tako i na putu možete sanjati na iznimno udoban način.

Informativno web-mjesto s obiljem usluga vezanih za projektiranje kupaonice i kuhinje

Uz nadahnuće i zabavu, u središtu su i usluge vezane za projektiranje: tako Vodič za kupaonice pruža podršku svima onima koji žele sanirati, izgraditi ili dotjerati svoj dom pri pronalaženju odgovarajućih tuševa, miješalica, sustava za upravljanje ili tehnologija. Vodič za kuhinje nudi izvrsna proizvodna rješenja za samo srce kuhinje – područje sudopera.

Stoga „www.hansgrohe.de” i potrošačima i stručnjacima nudi mnoštvo informacija na temelju opsežnih i korisnih znanja i iskustava. Put do najbližeg stručnog trgovca pokazat će vam pretraživanje specijaliziranih trgovaca proizvoda hansgrohe. Tražilica trgovaca s podrškom za GPS osobito je praktična na pametnim telefonima. Novo web-mjesto robne marke hansgrohe nadopunjeno je informacijama o poduzeću: grupi Hansgrohe, njezinim vrijednostima i mogućnostima za karijeru.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini