Dalekovidnost u cijeloj liniji

Održiva produktivnost uz angažman i odgovornost

Tko kupi tuš ili miješalicu hansgrohe, može biti siguran da će taj proizvod biti lijep i dugotrajan. No on se odlikuje još mnoštvom svojstava: od početne ideje do ambalaže, u grupi Hansgrohe ništa se ne prepušta slučaju. Proizvodnja se odvija tako da se čuvaju resursi – i to na takvim radnim mjestima na kojima je čovjek u središtu zanimanja. A politika poduzeća? Dalekovidno poštena.

Grupa Hansgrohe: održivo uspješna – i za vas

Vrhunska robna marka hansgrohe dolazi iz poduzeća kojemu je održivo poslovanje zapisano u statutu. Dugoročno razmišljanje i odgovorno djelovanje: to su stupovi na kojima počiva međunarodni uspjeh grupe Hansgrohe. To konkretno znači:

  • Odgovorno poslovanje
    Na lokacijama grupe Hansgrohe razmišlja se i djeluje na održiv način. To vrijedi za sve proizvodne procese, kao i za pažljivo postupanje s djelatnicima i resursima.
  • Vodstvo poduzeća
    U grupi Hansgrohe izvrsni su rezultati na vrhu popisa prioriteta. Od dna do vrha, svi rade na uspješnom usklađivanju poslovnih, ekoloških i društvenih zahtjeva.
  • Društveni angažman
    U grupi Hansgrohe angažman nije ograničen na poslovne interese. U poduzeću se zalažu za socijalne i ekološke projekte.

Koje to prednosti nudi vama kao kupcu?

Vaš je proizvod hansgrohe za kupaonicu ili kuhinju proizveden na ekološki i društveno prihvatljiv način. U vašem će kućanstvu on funkcionirati pouzdano i štedljivo u najvećoj mogućoj mjeri. Visoke je kvalitete i dugotrajan. Dobar osjećaj.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini