Schiltach kao sjedište poduzeća Hansgrohe.
Vrijednosti poduzeća

Kvaliteta na koju možete računati

Kvaliteta naših proizvoda prepoznaje se pri tuširanju ili pranju ruku. No tko se krije iza nje? Što pokreće poduzeće Hansgrohe, koju gospodarsku važnost ima to poduzeće i za što preuzima odgovornost? Pogledajte kroz „ključanicu” poduzeća iz Schwarzwalda čiji se proizvodi mogu naći u cijelome svijetu. Pročitajte što nas definira. I što nam je važno.

U dokazanu kvalitetu robne marke hansgrohe se možete pouzdati. Prednosti za vas: prvorazredni proizvodi, izvrstan dizajn, održiva proizvodnja i snažna uslužna djelatnost. U nastavku želimo dodatno pojasniti sljedeće:

  • pod kvalitetom vam pokazujemo što kod robne marke hansgrohe podrazumijevamo pod pojmom „prvorazredne izrade”. 
  • Dizajn čini razliku: Phoenix Design već više od 30 godina oblikuje lice robne marke hansgrohe. Doznajte više o međunarodno poznatom dizajnerskom studiju. I otkrijte odabrane nagrade za dizajn koje potvrđuju kvalitativne kriterije grupe Hansgrohe i njezino predvodništvo na polju dizajna. 
  • U odjeljku o tradiciji i inovaciji upoznajte se s poviješću poduzeća. Jeste li znali da je Hans Grohe izmislio zidnu šipku za ručni tuš? Do danas se bogatstvo inovacija zrcali u nebrojenim patentima i zanimljivim tehnologijama budućnosti. 
  • U grupi Hansgrohe posluje se na održiv način i djeluje odgovorno. U odjeljku o odgovornosti otkrijte dodatne dobre razloge koji govore u prilog kupnji proizvoda hansgrohe.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini