hansgrohe CoolContact

Termostati s hladnom vanjskom plohom: više sigurnosti u kupaonici

hansgrohe CoolContact sprečava zagrijavanje termostata i zadovoljstvo tuširanja sada čini još sigurnijim. Regulatori vode opremljeni tom tehnologijom hlađenja uvijek su ugodni na dodir. Taj dodatak „unutarnjoj” sigurnosti sprečava bolne kontakte ili opekline. Značajka se osobito isplati ako u kućanstvu ima male djece. 

CoolContact: videozapis o hladnim termostatima.
Termostat za kadu hansgrohe s hladnom vanjskom plohom.
Slobodno dodirnite: uz hansgrohe CoolContact kućište vašeg termostata uvijek ostaje ugodno hladno. Razlog: kontrolirano vođenje vode.

CoolContact sprečava zagrijavanje kućišta termostata 

hansgrohe CoolContact jamči sigurnost radoznalim istraživačkim ručicama, a opasnost ne vreba ni pri nesigurnom pipanju u potrazi za regulatorima. Zahvaljujući toj sigurnosnoj tehnologiji, hladna voda koja struji iz voda prema termostatu ciljano se usmjerava prema vanjskoj plohi. Stoga kućište izvana uvijek ostaje ugodno hladno. Vruća voda uopće ne dospijeva u njegovu blizinu. Tako se svi članovi obitelji mogu bezbrižno kretati pod tušem i u kadi.

Evo kako to radi: kontrolirano vođenje vode

Dolazna hladna voda vodi se kroz osnovno kućište termostata tako da struji neposredno iza cijele prednje i gornje strane kućišta. Teče s desne na lijevu stranu – u smjeru kartuše termostata. Vruća voda iz zidnog se priključka izravno i bez obilazaka vodi u kartušu. Miješana voda teče iz kartuše, okružena hladnom vodom, udesno prema izljevu. I to duž stražnje i donje strane kućišta.

NOVO: Ecostat E – bezbrižno tuširanje za cijelu obitelj

hansgrohe je svoju inovativnu tehnologiju pretočio u kvalitetan dizajnerski termostat: Ecostat E. Taj regulator vode za tuš i kadu osvaja sigurnom unutrašnjom konstrukcijom i oblikom SoftCube, što znači: geometrijski oblik s blago zaobljenim rubovima. Jednostavno rukovanje haptičkim ručkama i jasni natpisi osobito su praktični za djecu i starije osobe. Dodatna sigurnosna značajka na termostatu Ecostat E: funkcija SafetyStop za prilagodljivo ograničenje temperature. Zahvaljujući toj funkciji, voda za tuširanje i kupanje ne može postati prevruća.

NOVO: Croma E – za ljepšu, sigurniju i udobniju kupaonicu

Ecostat E u spoju s novim sustavima Croma E Showerpipe tuširanje pretvara u siguran doživljaj. No ujedno i privlačan, jer čak i prekaljeni klasični tuš hansgrohe Croma mami poglede vrlo modernim dizajnom SoftCube. Zahvaljujući čistim plohama i blago zaobljenim rubovima, nadglavni i ručni tuš doimaju se jednako dobro kao što izgledaju. Croma E odlikuje se modernim dizajnom, intuitivnim rukovanjem, promišljenim funkcijama i privlačnom cijenom, a idealna je za obiteljsku kupaonicu.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini