hansgroheov test za ComfortZone

Savršeno kombiniranje miješalica i umivaonika

Tražite miješalicu za postojeći umivaonik? Ili obrnuto: Imate miješalicu hansgrohe i želite znati kakva joj keramika odgovara? Kako biste u svom domu mogli uživati u najvećem stupnju udobnosti, ovdje pronađite idealne kombinacije miješalica i umivaonika. Testirao ih je hansgrohe. Za savršene trenutke s vodom prilikom pranja ruku i kose ili punjenja velikih posuda.

Harmonija u prostoru umivaonika: kako bi sve bilo funkcionalno i estetski usklađeno

Skladno je i dobro izgleda: kako bi slavina za vodu i umivaonik bili funkcionalno i estetski usklađeni, hansgrohe je razvio test za ComfortZone.

Svejedno je želite li malo osvježiti kupaonicu, potpuno ju renovirati ili izgraditi novu. I jednako je svejedno kupujete li najprije pipu za vodu ili keramiku: svakako se javlja pitanje što je s čime usklađeno.

Optimalne kombinacije pipa i umivaonika potražite u PDF datotekama koje možete besplatno preuzeti. S kombinacijama iz snova koje smo iznašli uživat ćete u obilju slobodnog prostora, skladnom dizajnu i prekrasnim doživljajima vode. Svaki dan.

U kupaonici se ništa ne prepušta slučaju 

Plitki umivaonik s visokom slavinom ili umivaonik u koji voda teče pod pogrešnim kutom: prskanje je zajamčeno. A preniska slavina za vodu? Nepotrebno smanjuje slobodni prostor oko umivaonika. Budući da hansgrohe želi da u vašoj kupaonici sve izgleda i doima se dobro, ta je vrhunska robna marka za vas zavirila preko ruba vlastitog umivaonika. Testirali smo naše slavine u kombinaciji s keramikom različitih proizvođača.

Besplatno u obliku PDF-a: više od 12.000 provjerenih kombinacija

Za svaki umivaonik odgovarajuća miješalica: zahvaljujući testu za ComfortZone, neugodno prskanje vode poput ovog na slici postaje stvar prošlosti.

hansgrohe je razvio temeljit postupak testiranja kako bi se unaprijed isključilo moguće prskanje vode, dizajnerske omaške i narušavanje udobnosti. „hansgrohov test za ComfortZone” jamči vam savršenu kombinaciju miješalice i umivaonika. Tim postupkom stručnjaci za sanitarnu opremu testiraju kako se miješalice hansgrohe ponašaju s uobičajenim umivaonicima vodećih proizvođača u uvjetima vjernim stvarnosti. Kako biste u vizualnom i funkcionalnom smislu bili na pravom tragu.

Pod povećalom: ovako se testira u poduzeću Hansgrohe 

Prilikom projektiranja iskoristite naša bogata saznanja: u postrojenju hansgrohe Test Center ispitano je već više od 12.000 kombinacija miješalica i umivaonika. U opsežnim testovima funkcija ispituje se, između ostalog, slobodan prostor oko umivaonika te količina prskanja.

Ovako funkcionira test za ComfortZone:

  • Test slobodnog prostora. Ostavlja li kombinacija dovoljno korisnog prostora? U tom se testu između miješalice i umivaonika postavlja ispitna kugla kako bi se provjerilo je li moguće lako oprati ruke.
  • Test prskanja. Prska li voda prilikom aktiviranja miješalice? U tom se testu miješalica otvara i zatvara pri različitim tlakovima vode. Potom se ocjenjuje prskanje vode.
  • Praktični test. Prska li voda prilikom pranja ruku? U tom se testu standardizirani model ruku zakreće ispod mlaza vode. Potom se ocjenjuje prskanje vode izvan umivaonika.

Provjerene i preporučene: optimalne kombinacije u prostoru umivaonika

Pronašli ste ih? Kada se uz pomoć tablica s rezultatima testiranja u poduzeću Hansgrohe odlučite za funkcionalnu kombinaciju, o toj željenoj kombinaciji informirajte svog stručnog partnera. On može procijeniti zadovoljava li mjesto postavljanja potrebne prostorne i tehničke preduvjete. Uostalom, niti najljepša kombinacija ne znači ništa bez odgovarajućih prostornih odnosa, priključaka ili tlaka vode. Sve to mora biti usklađeno za besprijekornu ugradnju.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini