Sigurno za sve generacije, ispitao TÜV

Unica Comfort: rukohvat i šipka za tuš – u jednom proizvodu

Vaša bi kupaonica trebala biti prilagođena svim generacijama? Šipka za tuš i rukohvat Unica Comfort (ispitao TÜV) s praktičnim dodatnim priborom nudi izvrsne opcije renoviranja, opremanja i planiranja daleko u budućnost. Osobito u kućanstvu sa starijim osobama, djecom ili osobama s invaliditetom. Šipka za ručni tuš, rukohvat i oslonac za noge vrlo su moderni i spremni na sve izazove.

Siguran i lijep tuš set za cijelu obitelj.
Nova serija Unica Comfort svim generacijama jamči komfor i sigurnost koju je ispitao TÜV.

Više sigurnosti i stabilnosti za cijelu obitelj

Naše potrebe u kupaonici mijenjaju se ovisno o životnim fazama: djeca dođu, pa ponovno odu. Ograničena pokretljivost također može promijeniti naše rutine. S godinama postajemo nesigurniji na nogama ili živimo s roditeljima kojima treba odgovarajuća skrb. Potpuno renoviranje cijele kupaonice nešto je što ne želimo iznova činiti u svakoj novoj fazi. Što nam preostaje: naše pravo na skladan dizajn i laku upotrebu.

Nova serija tuševa Unica Comfort svim generacijama nudi lakoću upotrebe te bolji oslonac i fleksibilnost. Uz sigurnost koju je ispitao TÜV, ona znatno smanjuje opasnost od pada pod tušem ili u kadi. Pritom svi proizvodi mogu poslužiti i kao certificirani rukohvati.

Sve ovo govori u prilog novoj seriji Unica Comfort

  • Čvrste šipke za tuš kromirane su i debele 25 mm. Nude siguran oslonac za težinu do 200 kg.
  • Polica širine 250 mm od plastike visoke kvalitete nudi vam obilje prostora za potrepštine za tuširanje. Praktična je: može se skinuti za lakše čišćenje.
  • Dodatni držač tuša omogućuje vam da i iz sjedećeg položaja lako dosegnete ručni tuš – bilo iz kade ili sa stolice za tuširanje.
  • Sigurni rukohvat Comfort oslonac za noge Comfort koji sprečava klizanje pouzdana su pomagala na koja se možete osloniti. Oba proizvoda mogu se naručiti pojedinačno. Rukohvat je kod nekih zidnih šipki za ručni tuš i tuš setova uključen u isporuku.
  • Sa sustavom Unica Comfort birate vrhunski dizajn: bezvremenski i moderni proizvodi pristaju svakom ambijentu kupaonice.
  • Uz materijale visoke kvalitete još ćete dugo biti zadovoljni svojim odabirom. Kromirane površine svih dijelova blistaju elegancijom i lako se čiste.

Tko je izmislio šipku za tuš? Hans Grohe.

„Unica” je mnogima sinonim za „šipku za tuš”. Hans Grohe izmislio ju je 1953. godine. Od toga se doba originalni proizvod iz Schwarzwalda neprestano razvijao i postupno opremao praktičnim dodacima.

Kod modela Unica Comfort ime je program: na odabir su vam dostupni praktični tuš setovi, šipke za tuš, rukohvati i oslonci za noge. Kako bismo se prilagodili svim okolnostima ugradnje, nudimo jednu inačicu s desnim usmjerenjem i jednu s lijevim usmjerenjem. Ovisno o individualnim potrebama, dobit ćete šipku za tuš dužine 0,65 m, 0,90 m ili 1,10 m. Prilikom tuširanja fiksirajte ručni tuš na željenoj visini te ga prema potrebi zakrećite u tri dimenzije (kut nagiba 90°, zasun se zakreće ulijevo/udesno te prema gore/dolje). Ili upotrijebite praktični dodatni držač tuša.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini