Užitak tuširanja na kvadrat

Raindance E: geometrijski i bezvremenski elegantan

Četvrtasti dizajn i kvalitetne površine od kroma i stakla, koji krase ponudu proizvoda Raindance E, mamit će poglede u modernoj kupaonici. Od nadglavnog tuša preko sustava Showerpipe do termostata – Raindance E nudi brojne mogućnosti za individualnu realizaciju kupaonice iz snova. Da bi vaša kupaonica odisala savršenim skladom, upotpunite ju dojmljivim miješalicama linije Metropol.

Ambijent kupaonice hansgrohe uz Showerpipe Raindance E.
Showerpipe Raindance E cjeloviti je sustav u izvedbi od reflektirajućeg kroma s jasnim prednostima: sve je nadohvat prstiju, fleksibilno u primjeni i vizualno dojmljivo.

Zadovoljstvo tuširanja dobiva novi oblik

Neka dizajn tuševa Raindance E postane istaknuta vizualna značajka vaše kupaonice. Ravna ploha četvrtastog nadglavnog tuša stilski se nastavlja u nosaču tuša. Time se priskrbljuje upečatljiv izričaj u zoni tuširanja.

Igra pravih kutova i ravnih ploha neprimjetno se pretače u Showerpipe, tuš set, zidnu šipku za ručni tuš i termostat ShowerTablet (širine 350 ili 600 mm). Kvalitetne površine od kroma i sigurnosnog stakla otpornog na ogrebotine unose dizajnerske naglaske. Raznovrsna ponuda savršeno je usklađena s preciznim dizajnom linije miješalica hansgrohe Metropol. Stoga prilikom kombiniranja možete biti sigurni u svoj odabir. Za skladan ambijent kupaonice.

Spoj dizajna i funkcije: XXL performanse tuša

Raindance E osvaja promišljanim i učinkovitim dizajnom pločice za oblikovanje mlaza: po sredini je mlaz intenzivniji kako bi se šampon brzo isprao iz kose. S vanjske strane nalaze se mlaznice za mlaz slabijeg intenziteta. Nježan mlaz tuša potpuno obavija vaše tijelo blagotvornom toplinom. Za obilne no lagane kapi tu je AirPower. Za one koji žele uštedjeti vodu dostupna je izvedba s tehnologijom EcoSmart.

Videozapis o nadglavnom tušu hansgrohe Raindance E s nosačem tuša.

Raindance E: mnoštvo izvedbi, izvrsni doživljaji

Zahtjevni ste, i to je dobro. Kod linije proizvoda Raindance E birajte između mnoštva izvedbi prema svojim sklonostima:

  • kvadratni nadglavni tuš nudi XXL užitak tuširanja. Za projektiranje kupaonice iz snova dostupne su ravno tri mogućnosti montaže na zid i strop. Kod inačice integrirane u strop s pločicom za oblikovanje mlaza veličine 400 x 400 mm, strop i tuš stapaju se u skladnu cjelinu.
  • S tuš setom doživite eleganciju plosnate zidne šipke za ručni tuš Unica E i lakoću rukovanja ručnim tušem Raindance Select S 120. Zahvaljujući držaču tuša prilagodljive visine koji se može zakrenuti i nagnuti i sadrži mehanizam za fiksiranje, položaj ručnog tuša možete potpuno prilagoditi svojim potrebama. Odaberite željenu izvedbu površine: reflektirajući krom, bijelo/krom ili crno/krom. Zidna šipka za ručni tuš može se kupiti i zasebno.
  • ShowerTablet za tuš spoj je funkcija praktičnog termostata za tuš i prostrane police širine do 600 mm. Kvadratni dizajn modela Raindance E zrcali se na prednjoj strani od sigurnosnog stakla – u izvedbi od reflektirajućeg kroma ili bijela/krom. Uz jednostavne simbole i ergonomske ručke rukovanje je poput dječje igre.
  • ShowerTablet za kadu objedinjuje ispust u kadu i termostat u jednome proizvodu. Kombinirajte ga s ručnim tušem po osobnom izboru pa mijenjajte izvor mlaza praktičnom okretnom ručkom.
  • Uz Showerpipe uživajte u svim prednostima koje nudi tuš set objedinjen s termostatom u jednom proizvodu. Zahvaljujući jednostavnoj montaži na postojeće priključke ona je izvrstan odabir prilikom renoviranja kupaonice.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini