Dizajnerske miješalice snažnog izričaja

Moderno. Precizno. Dojmljivo. Metropol.

Linija miješalica Metropol nudi novu interpretaciju čistih linija u kupaonici. Osvojit će sve ljubitelje pravocrtnog i izražajnog dizajna. Razlog su tome geometrijske linije zbog kojih će Metropol ostaviti nezaboravan dojam u svakom modernom ambijentu. Ovdje potražite nadahnuće: u ljepoti i raznolikosti najnovije linije hansgrohe.

Novitet marke hansgrohe: kupaoničke miješalice Metropol.
Birajte između pet različitih visina izljeva - ComfortZone: od 100 do 260 mm.

Dojmljiv mamac za oči u području tuša i kade

I svojim miješalicama za tuš i kadu najnovija linija miješalica hansgrohe stvara ambijent koji će svaku kupaonicu pretvoriti u prostoriju s karakterom.

Užitak tuširanja uz Metropol

Geometrijski dizajn s preciznim konturama nalazi svoje mjesto i u području tuša. Dojmljiva: nadžbukna jednoručna miješalica za stilski izvedenu i pouzdanu regulaciju mlaza vode. Minimalističke podžbukne miješalice dostupne su s dvjema izvedbama ručki: polugom i otvorom u sredini (loop). Nadžbukni modeli miješalica imaju i verziju ručke u Select tehnologiji. Savršenu nadopunu liniji Metropol čini četvrtasti nadglavni tuš Raindance E. Za cjeloviti geometrijski dizajn i nenadmašan užitak tuširanja.

Kupanje uz Metropol

Moderne miješalice Metropol unose optičke i funkcionalne naglaske u svako područje kade. Uz sve ćete izvedbe godinama uživati u kupanju okruženi vrhunskim dizajnom! Prostrani ispust u kadu, koji se nikako ne može nazvati običnim, osvaja svojom prominentnom, čistom plohom. Plitko podžbukno upravljanje bezvremenska je pojava u minimalističko-četvrtastom dizajnu. Jednako će vas osvojiti: podna miješalica za kadu uz samostojeću kadu. Njome ćete ostvariti jedinstven stilski izričaj. Vaši će gosti ostati zadivljeni.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini