Modul termostata Axor One.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR One

Remek-djelo redukcije

AXOR One suveren je izričaj koji unosi osjećaj prostranosti u prostor tuša. Površine izdašnih proporcija, blaga zaobljenja i elegantna silueta značajke su koje ovaj modul termostata čine dizajnerskim djelom. Poput monolita u prirodi, AXOR One oblikovan je kao objedinjeni minimalistički element koji zrači veličanstvenim mirom.

Sve su funkcije svedene na jedan središnji upravljački element uz pomoć kojega se upravlja tuševima. Zahvaljujući komotno velikim ručicama, rukovanje tušem uistinu je praktično. Jednostavno pritisnite odgovarajuću ručicu prstom, nadlanicom ili laktom – i željeni tuš već se aktivira. Zbog toga je rukovanje tušem sasvim intuitivno. Iza ručica krije se tehnologija Select, koja radi na principu pritiska, a ne okretanja.

Za ovaj se novi program za tuširanje AXOR svjesno odlučio za suradnju s londonskim dizajnerima Edwardom Barberom i Jayem Osgerbyjem. Oni zastupaju filozofiju interaktivnog dizajna kod kojeg se koncept prvenstveno usmjerava na ono što korisnik vidi, čuje i osjeća prilikom interakcije s predmetom. Tako je nastalo remek-djelo redukcije koje vam pruža veliku slobodu pri uređenju prostora tuša: Svi tuševi marke AXOR mogu se stilski kombinirati s modulima termostata AXOR One. Želite li još individualniji izričaj, AXOR One možete dobiti u nekoj od 15 posebno obrađenih površina koje se ekskluzivno izrađuju u pogonu AXOR Manufaktur.

Remek-djelo redukcije u prostoru tuša

Slike
  • Axor One u području tuša.
  • Modul termostata Axor One za 2 tuša.
  • Reducirano rješenje za tuširanje uz Axor One.
  • Rješenje za tuširanje uz Axor One za kadu.
  • Axor One s nadglavnim i ručnim tušem
  • Osobne toplice u tuš-kabini uz Axor One.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće