Održivost u grupi Hansgrohe, šest nožica u prirodi.

Održiva produktivnost uz angažman i odgovornost

Ekološka i socijalna dalekovidnost u cijeloj liniji

Tko kupi tuš ili miješalicu hansgrohe, može biti siguran da će taj proizvod biti lijep i dugotrajan. No on se odlikuje još mnoštvom svojstava: od početne ideje do ambalaže, u grupi Hansgrohe ništa se ne prepušta slučaju. Proizvodnja se odvija tako da se čuvaju resursi – i to na takvim radnim mjestima na kojima je čovjek u središtu zanimanja. A politika poduzeća? Dalekovidno poštena.

Održivo istraživanje mlaza, djelatnici grupe Hansgrohe.

Na svojim lokacijama grupa Hansgrohe razmišlja i djeluje na održiv način. To vrijedi za sve proizvodne procese, kao i za pažljivo postupanje s djelatnicima i resursima.

Odgovorno vodstvo poduzeća, grupa Hansgrohe.

U grupi Hansgrohe izvrsni su rezultati na vrhu popisa prioriteta. Od dna do vrha, svi rade na uspješnom usklađivanju poslovnih, ekoloških i društvenih zahtjeva.

Održivi projekt grupe Hansgrohe.

U grupi Hansgrohe angažman nije ograničen na poslovne interese. Ondje se zalažu za socijalne i ekološke projekte.

Održiva tehnologija EcoSmart, grupa Hansgrohe.

Inovatori robne marke hansgrohe razvijaju miješalice i tuševe koji u kućanstvima ili hotelima štede dragocjene resurse. Time pridonose i budžetu i okolišu.

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu
<% } //bolIsPublishMode %>