Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Axor Bouroullec Composer

Osmislite svoj umivaonik i kadu na internetu

Što znači sloboda u kupaonici? Axor Bouroullec ne postavlja ograničenja za realizaciju kupaonice iz snova. Konfigurator vam omogućuje da igrajući se otkrijete jedinstvene mogućnosti otvorenih sustava kolekcije Axor Bouroullec.

Ova kolekcija kupaoničkog pribora Axor nudi vam slobodu odlučivanja: „Osjetite slobodu skladanja“. Kombinirajte vama idealan umivaonik sa željenom miješalicom pa sve razmjestite prema svojim funkcionalnim i estetskim zahtjevima. Ista mogućnost odabira nudi vam se i za kadu. I kod nje uskladite optimalnu miješalicu s odgovarajućim rukovanjem i odredite raspored svih elemenata.

Koja kupaonica savršeno odgovara mome načinu života?

Ovaj konfigurator pomaže vam da si već i prije konkretnog projektiranja postavite osnovna pitanja o uređenju: Koliko prostora imam u kupaonici? Kako ću ugraditi umivaonik? Kako želim iskorištavati vodu? Koje su mi funkcije važne?

Štedi prostor? Prilagođeno djeci? Štedi energiju?

Uz kolekciju Axor Bouroullec, svoj kupaonički prostor savršeno prilagodite sebi i svojim potrebama.
Na primjer:

  • Oslobodite prostor postavljajući miješalicu izvan umivaonika. Time ćete osloboditi plohe za odlaganje.
  • Prilagodite umivaonik djeci postavljajući ručku na lako dostupno mjesto ispred umivaonika. 
  • Štedite energiju upravljajući hladnom i toplom vodom s pomoću dvaju zasebnih ručki. Pritom ručku za hladnu vodu postavite ispred one za toplu jer ljudi intuitivno posežu za prednjom ručkom.
  • Razmjestite elemente klasično, postavljajući slavinu za vodu po sredini stražnjeg dijela umivaonika.
  • Odlučite se za osoban ergonomski razmještaj ako želite razdvojiti punjenje kade od ručnog tuša postavljajući ih na različitim mjestima na rubnoj polici kade ili na rubu pločica.
  • Uštedite prostor i olakšajte održavanje zidnom miješalicom za kadu, koju po izboru možete opremiti policom.

Otkrijte i mnoge druge mogućnosti koje će vam pokazati Composer. Svoje konfiguracije možete i spremiti. Ispisani primjerak konfiguracije ponesite na savjetovanje sa svojim specijaliziranim trgovcem. Na taj način bit ćete golemi korak bliže svojoj osobnoj kupaonici iz snova.

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu