Raindance Select Showerpipe: velika sloboda pokreta na toploj ljetnoj kiši – i termostat s velikom površinom za odlaganje.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Savršenstvo koje budi emocije: Raindance Select Showerpipe

Tuširanje s nježnošću ljetne kiše

Iz nadglavnog tuša širine 360 milimetara, gotovo poput ramena, na tijelo rominjaju bogate kišne kapi, a kod ručnog tuša može se odabrati neka od tri vrste mlaza: RainAir (nježan), CaresseAir (masirajući) i Mix (najbolje od obje prethodne vrste). I sam termostat praktičan je i lijepog oblika: na površini za odlaganje termostata Ecostat Select naći će se obilje mjesta za šampon i gel za tuširanje. Ovako od sada izgleda mjesto za tuširanje.

Sami morate još samo pjevati

Najnovija Hansgroheova inovacija, Raindance Select Showerpipe, individualan je sustav za tuširanje koji potpuno odgovara duhu vremena i lijepo nadopunjuje postojeću paletu proizvoda. Formula za serijski integriranu tehnologiju AirPower  glasi: mnogo zraka + malo vode = zadovoljstvo tuširanja koje budi duh i tijelo. A QuickClean jamči dugotrajno zadovoljstvo upotrebe.

Raindance Select Showerpipe: neodoljiv trio

Ne samo nadglavni tuš Raindance. Ne samo ručni tuš Raindance Select. Ne samo termostat Ecostat Select. Upravo ta savršena kombinacija svih triju elemenata skrbi se za potpuno zadovoljstvo tuširanja.

Pregled svih Hansgroheovih Showerpipes

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće