Svatko bira po svom ukusu: Raindance Select Showerpipes

Sustavi za tuširanje – onoliko individualni koliko i ljudi koji se njima tuširaju

Pod geslom „Raindance Select. Moje zadovoljstvo tuširanja“ Hansgrohe je u suradnji s tvrtkom Phoenix Design razvio novi asortiman proizvoda u Showerpipe kategoriji, koji vam omogućuje odabir doživljaja tuširanja koji vam u datom trenutku odgovara. Standard kvalitete je nepromijenjeno visok: U sustavu Raindance Select elegancija, funkcionalnost i intuitivna lakoća upotrebe stapaju se u osvježavajuću cjelinu.

„Savršeno tuširanje za svakoga od nas znači nešto drugo.“ (voditelj brenda Hansgrohe, Richard Grohe)

U novom programu Hansgrohe se poveo za željom veće slobode i boljih mogućnosti uređenja kupaonice – time nimalo ne odstupajući od trenda. Tri nova Showerpipe modela opremljene su trima nadglavnim tuševima različitih veličina, dvjema izvedbama termostata – i neizostavnim novim ručnim tušem Raindance Select.
Na taj način moderne instalacije za tuširanje nude zadovoljstvo tuširanja po mjeri.

Raindance Select Showerpipe 360: zadovoljstvo tuširanja u obliku tople ljetne kiše.

Doživljaj tople ljetne kiše: iz nadglavnog tuša na tijelo rominjaju bogate kapi, a kod ručnog tuša se pritiskom gumba može odabrati neka od tri vrste mlaza. Praktično i lijepog oblika: na površini za odlaganje termostata Ecostat Select naći će se obilje mjesta za sve potrepštine za tuširanje.

Termostat Ecostat Select: Regulator vode i temperature i praktična površina za odlaganje u jednom.

Ovaj termostat usavršen je i funkcijom i oblikom, a k tome je još i pametan. Omogućuje individualno namještanje temperature i količine vode, te služi i kao praktična površina za odlaganje potrepština za tuširanje.

Senzualno i informativno: naša brošura o novim Raindance Select Showerpipes

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće