Uvjeti upotrebe e-razglednica

Izdanje srpanj 2012

Za omogućavanje funkcije e-razglednica od strane tvrtke Hansgrohe d.o.o. vrijede sljedeći uvjeti upotrebe:

1. Usluge e-razglednica

Korisnicima web-mjesta www.hansgrohe.hr stavljamo na raspolaganje funkciju e-razglednica uz čiju pomoć korisnik može slati poruke e-pošte primateljima i na adrese e-pošte koje proizvoljno odabere. Korisnik sam određuje sadržaje poruka, pri čemu je ograničen samo slikama koje smo stavili na raspolaganje i podatcima impresuma. Slanje se odvija bez šifriranja, a može izostati ako se primatelj na odgovarajući način izjasni protiv toga.

2. Naša odgovornost

Funkcija e-razglednice naša je dobrovoljna i besplatna usluga koju možete postaviti ili ograničiti u svakom trenutku. Ne provjeravamo točnost unesene adrese e-pošte i ne jamčimo dostupnost funkcije ni uspješno slanje i primanje e-poruke ili SMS-a.

3. Korisnikova odgovornost

Korisnik potvrđuje da je primatelj suglasan s primanjem poruke.
Korisnik snosi svu odgovornost za sadržaje koje unesu, odaberu i pošalju on, njegovi zastupnici ili osobe koje imaju pristup njegovu računu. Korisnik se ne smije ogriješiti o važeće zakone, a osobito ne smije distribuirati nezakonite i uvredljive sadržaje te sadržaje koji mogu povrijediti autorska prava drugih osoba. Upotreba funkcije e-razglednice za slanje masovnih e-razglednica i svih drugih oblika reklamnih i marketinških materijala ili lančanih pisama nije dopuštena.

4. Odgovornost korisnika za vlastito ponašanje

Korisnik preuzima odgovornost za kršenje ugovornih ili zakonskih obveza spram naše tvrtke u skladu sa zakonskim odredbama.

Korisnik nas također oslobađa odgovornosti za sve valjane zahtjeve trećih osoba koji nam se upute zbog kršenja prava trećih osoba prouzročenog korisnikovom upotrebom naših sadržaja. Pridržavamo pravo na kratkoročno ili trajno uskraćivanje pristupa ovoj usluzi ako se korisnik ogriješi o svoje obveze, važeće zakone i dobre običaje i prakse.

Napomene o zaštiti podataka

Na temelju zakonskih ovlasti i u skladu s našim Napomenama o zaštiti podataka, prilikom vaše upotrebe funkcije e-razglednica prikupljat ćemo i upotrebljavati adrese e-pošte, imena koja unesete za pošiljatelja i primatelja te poruke koje unesete i vašu IP adresu.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće