Uvjeti upotrebe funkcije daljnje preporuke trgovaca

Izdanje srpanj 2012

Za omogućavanje funkcije daljnje preporuke trgovaca od strane tvrtke Hansgrohe d.o.o. vrijede sljedeći uvjeti upotrebe:

1. Usluge

Korisnicima naših internetskih stranica stavljamo na raspolaganje funkciju „Daljnja preporuka trgovaca“. S pomoću funkcije pretraživanja specijaliziranih trgovaca korisnik može pronaći specijaliziranog trgovca pa njegovu adresu e-poštom ili SMS-om poslati željenom primatelju. Pritom korisnik samostalno unosi primatelje i njihove podatke (adresu e-pošte ili broj mobilnog telefona). Nakon toga mi generiramo sadržaj poruke (podatke o adresi trgovca i potrebne podatke za impresum). Kod SMS-a korisnik ne može promijeniti ili nadopuniti tekst poruke, a kod poruke e-pošte može upisati tekst u redak predmeta i tijelo poruke. Slanje se odvija bez šifriranja, a može izostati ako se primatelj na odgovarajući način izjasni protiv toga.

2. Naša odgovornost

Funkcija „Daljnja preporuka trgovaca“ naša je dobrovoljna i besplatna usluga koju možete postaviti ili ograničiti u svakom trenutku. Ne provjeravamo točnost primateljevih podataka koje je unio korisnik i ne jamčimo dostupnost funkcije ni uspješno slanje i primanje e-poruke ili SMS-a.

3. Korisnikova odgovornost

Korisnik potvrđuje da je primatelj suglasan s primanjem poruke.

Korisnik snosi svu odgovornost za sadržaje koje unesu, odaberu i pošalju on, njegovi zastupnici ili osobe koje imaju pristup njegovu računu, osim podataka o trgovcu koje dajemo mi. U opsegu u kojem smije nadopunjavati ili stvarati sadržaje, korisnik se ne smije ogriješiti o važeće zakone, a osobito ne smije distribuirati nezakonite i uvredljive sadržaje te sadržaje koji mogu povrijediti autorska prava drugih osoba. Upotreba funkcije „Daljnja preporuka trgovaca“ za slanje masovnih e-razglednica i svih drugih oblika reklamnih i marketinških materijala ili lančanih pisama nije dopuštena. 

4. Odgovornost korisnika za vlastito ponašanje

Korisnik preuzima odgovornost za kršenje ugovornih ili zakonskih obveza spram naše tvrtke u skladu sa zakonskim odredbama.

Korisnik nas također oslobađa odgovornosti za sve valjane zahtjeve trećih osoba koji nam se upute zbog kršenja prava trećih osoba prouzročenog korisnikovom upotrebom naših sadržaja. Pridržavamo pravo na kratkoročno ili trajno uskraćivanje pristupa ovoj usluzi ako se korisnik ogriješi o svoje obveze, važeće zakone i dobre običaje i prakse.

Napomene o zaštiti podataka

Na temelju zakonskih ovlasti i u skladu s našim Napomenama o zaštiti podataka, prilikom vaše upotrebe funkcije „Daljnja preporuka trgovaca“ prikupljat ćemo i upotrebljavati adrese e-pošte, brojeve mobilnih telefona, imena koja unesete za pošiljatelja i primatelja te poruke koje unesete.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće