Novo: PowderRain by hansgrohe.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Novo: Raindance Select S s mikrofinim mlazom PowderRain

Nježno, tiho i gotovo bez prskanja: novo tuširanje u kukuljici

Jeste li i vi ljubitelj „cocooninga”, povlačenja u sigurnost i zadovoljstvo svoga doma? Onda vam je zasigurno primamljiva ideja privatnih toplica u vlastitom domu. Nova vrsta mlaza PowderRain koju nudi hansgrohe tisućama vas mikrofinih kapljica obavija u senzualnu vodenu kukuljicu. U vašem novom utočištu za potpuno uranjanje, sanjarenje i dubinsko opuštanje sve je paperjasto nježno i tiho. Fini je mlaz razvijen za opuštajuće povlačenje iz svijeta koji vas okružuje. Za nježan dodir i osjećaj sigurnosti uz svakodnevno uživanje u jedinstvenom doživljaju tuširanja.

Mikrokapljice tihe poput šapta – razvijene u laboratoriju za zvuk poduzeća hansgrohe

PowderRain na najugodniji način pokazuje što se sve može učiniti s vodom kada ona teče kroz tuševe hansgrohe. Tisuće mikrokapljica pruža vam osjećaj dodira paperjasto nježne ljetne kiše. Voda iznimno tiho izlazi iz mlaznica. Stručnjacima u hansgrohe laboratoriju za ispitivanje zvuka uspjelo je znatno smanjiti šum tuširanja: na šapat. Da biste se prilikom svakodnevne njege tijela mogli potpuno isključiti iz vanjskog svijeta. No, PowderRain nije samo nježan, nego je i učinkovit. Obilato mnoštvo kapljica temeljito uklanja tragove gela za tuširanje i učinkovito ispire šampon.

Minimalne kapljice i maksimalan učinak, štedljivo i gotovo bez prskanja

Provođenje vode kod novog je mlaza mikrokapljica tako pametno izvedeno da prilikom tuširanja gotovo i nema prskanja. Mlaz s iznimno malom količinom prskanja za vas znači i manje tragova kamenca, a time i manje čišćenja. To je kvaliteta koja se cijeni u svakoj kupaonici, a osobito kod otvorenih tuševa u sklopu trenda transparentnosti u kupaonicama. Čuvate okoliš? Kod mlaza PowderRain smanjena je potrošnja vode. Njime se prilikom tuširanja štedi do 20 posto vode i energije. Uživajte u zadovoljstvu prirodnog tuširanja i pritom štedite resurse!

I vi se želite tuširati mlazom PowderRain?

Slike

Više o mogućnostima doznajte ovdje.

  • Tuš set hansgrohe s mlazom PowderRain.
  • Nadglavni tuš hansgrohe s mlazom PowderRain.
  • hansgrohe Showerpipe s mlazom PowderRain.
  • Ručni tuš hansgrohe s mlazom PowderRain.
  • hansgrohe PowderRain ispire šampon.
  • Uz hansgrohe PowderRain zaboravite na prskanje.
  • PowderRain: testiran u laboratoriju poduzeća hansgrohe.

PowderRain u ručnim tuševima, tuš setovima i sustavima za tuširanje hansgrohe

hansgrohe je novu vrstu mlaza pretočio u ponudu proizvoda za tuširanje Raindance Select S – modernu liniju vrhunske kvalitete, koja je omiljena diljem svijeta, a odlikuje se visokom funkcionalnošću i pouzdanošću. U našoj će se ponudi za svaku želju naći odgovarajuće rješenje: od jednostavnog pričvršćivanja novog ručnog tuša do ugradnje sasvim novog sustava za tuširanje s podžbuknom regulacijom. Ručni tuš Raindance Select S 120 3jet P u sebi krije profinjene mlazove. Osim toga, razmazit će vas vrstama mlazova Rain (bogati mlaz tuša) i Whirl (blagi masažni mlaz). Uz odgovarajuću zidnu šipku za ručni tuš on se pretvara u tuš set Raindance Select S 120 3jet P. Ugradnjom nadglavnog tuša Raindance S 240 1jet P mikrokapljice će prilikom tuširanja obujmiti cijelo tijelo. A kombinacija nadglavnog i ručnog tuša (oba s mlazom PowderRain) s termostatom, koja će vas potpuno razmaziti, naziva se: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet P.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće