Noviteti marke hansgrohe

Najljepši trenutci s vodom.

Ovdje potražite nove miješalice, tuševe i sudopere vrhunske robne marke hansgrohe. Razvili smo ih vodeći se strašću za vodom i njemačkim inženjerstvom. Otkrijte rješenja koja definiraju trendove i vaš doticaj s vodom svaki dan iznova pretvaraju u vrhunski doživljaj. Najvažniji je cilj inovativnih tehnologija i izvrsnog dizajna: Najljepši trenutci s vodom.

Miješalice Novus u cijeloj kupaonici.

Dizajn čistih linija u skladu s vremenom: Nova linija marke hansgrohe nudi mnoštvo mogućnosti primjene za umivaonik, kadu, tuš i bide. 

Žena se tušira pod nadglavnim tušem hansgrohe PowderRain.

Nježno lice tehnike: za najljepše trenutke s vodom hansgrohe je razvio vrstu mlaza PowderRain. Uz njega ćete svakodnevno uživati u paperjasto nježnom doživljaju tuširanja. 

Žena i Raindance E Showerpipe.

Četvrtasto, stilski i lako za kombiniranje: Ponuda vrlo kvalitetnih proizvoda Raindance E osvaja izvrsnim performansama vode i obogaćuje kupaonicu elegantnim površinama od kroma i stakla. Markantan dizajn, koji će mamiti poglede u vašoj kupaonici, osobito se skladno kombinira s novom linijom miješalica Metropol. Široka polica termostata ShowerTablet čini tuširanje još ugodnijim. 

Upravljački sustav tuša RainSelect i ručni tuš.

Upoznajte najnoviji centar za regulaciju iz radionice hansgrohe za opušteno tuširanje: do pet izvora vode pritiskom tipke, sa željenom vrstom mlaza i na ugodnoj temperaturi. Prostrane staklene plohe i elegantna silueta čine dizajn tuša RainSelect ključnim elementom na kojem počiva doživljaj kupaonice. 

Žena se tušira pod nadglavnim tušem Croma 280.

Ovo sveobuhvatno rješenje zaobljenih linija koje je pogodno za kombiniranje doživite u sasvim novoj dimenziji: monomlazni nadglavni tuš Croma 280 s mlazom tuša RainAir ima promjer 280 mm. Dizajn i zadovoljstvo tuširanja velikom površinom po privlačnoj cijeni u dvije izvedbe: kao nadglavni tuš ili sustav za tuširanje Showerpipe. 

Žena i Unica Comfort ShowerSet.

Doživite veću udobnost i sigurnost koju je ispitao TÜV s tušem namijenjenim cijeloj obitelji. Unica Comfort objedinjuje šipku za tuš i držač u jednom proizvodu, nudeći usto oslonac za noge za sigurno i ugodno tuširanje, kao i praktičnu policu. 

Voda teče iz miješalice hansgrohe Metropol.

Otkrijte dojmljiv dizajn linije miješalica Metropol i zaronite u svijet precizne geometrije. Precizne konture i prostrane plohe odrednice su kvalitetnih miješalica za umivaonik, kadu ili tuš. Birajte između pet različitih visina. Zašto se i kutovi i rubovi ne bi odlikovali elegancijom? 

Žena i hansgrohe Metropol Classic.

Oplemenite svoju kupaonicu elegantnom linijom miješalica Metropol Classic koja skladno pristaje klasičnim stilskim uređenjima. Bogata ponuda omogućuje skladno uređenje umivaonika, kade i tuša u kojemu se stilski naglasci postižu profinjenim detaljima u zlatnoj optici. 

Djeca uz kombinaciju za sudoper hansgrohe.

Otkrijte naše novitete za samo središte kuhinje – od kvalitetnog umivaonika preko ergonomske kuhinjske miješalice koja omogućuje vrlo ugodan rad sve do inovativne kombinacije sudopera i miješalice. Za dugotrajno zadovoljstvo u radnom prostoru kuhinje, potpuno prilagođenom vašim zahtjevima. 

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće