Novosti marke hansgrohe

Najljepši trenuci s vodom

Ovdje potražite nove miješalice i tuševe vrhunske robne marke hansgrohe. Razvili smo ih vodeći se strašću za vodom i njemačkim inženjerstvom. Otkrijte Select, inovativnu tehnologiju iz poduzeća Hansgrohe koja se temelji na jednostavnoj tipki. Za radost rukovanja pritiskom gumba: pod tušem, na umivaoniku i na sudoperu.

Žena pod nadglavnim tušem Rainmaker
Select: Zadovoljstvo na pritisak gumba
Rainmaker Select: Nova dimenzija tuširanja 
Talis Select: Kada se oblik i funkcija stapaju pritiskom gumba 
Metris Select kuhinja: Jednim pritiskom gumba od posla do zadovoljstva u kuhinji
Uživajte u tuširanju uz nadglavni tuš Raindance Select mijenjajući vrste mlaza tuša pritiskom gumba.

Zadovoljstvo na pritisak tipke – to je geslo naših novih tuševa. U prvom hansgrohe nadglavnom tušu s ugrađenom tipkom Select možete se prebacivati između dvije vrste mlaza, a u ručnom tušu između tri.

Regulator temperature i količine vode s lijepo dizajniranom površinom za odlaganje: Termostat Ecostat Select

Nova simbioza oblika i funkcije: Termostat ne omogućuje samo potpuno individualnu regulaciju temperature i količine vode za tuširanje. Usto nudi i lijepu, veliku površinu za odlaganje svakojakih potrepština za tuširanje.

Žena se tušira pod novom Raindance Select Showerpipe

Showerpipe – onoliko individualna kategorija tuša koliko i ljudi koji se njime tuširaju. S nadglavnog tuša sipi ljetna kiša, a kod ručnog tuša jednostavnim pritiskom Select tipke odaberite omiljenu vrstu mlaza. A na ravnoj površini nove termostatske miješalice Ecostat Select dovoljno je prostora za vaš pribor za tuširanje.

Muškarac se tušira pod nadglavnim tušem Rainmaker Select.
Nježni mlaz nalik kiši ili osvježavajući vodopad? Upravljajte svojim zadovoljstvom tuširanja uz pritisak gumba. Birajte između raznih vrsta mlazova i uronite u nove dimenzije tuširanja! I jasan i moderan dizajn ovog novog XXL nadglavnog tuša potpuno će vas osvojiti.
Nadglavni tuševi Rainmaker Select, žena.
Zadovoljstvo na pritisak gumba:
XXL nadglavni tuševi Rainmaker Select i Rainmaker Select Showerpipes, kojima se lako upravlja pritiskom gumba, nude novu dimenziju zadovoljstva tuširanja. Oblik i funkcija stapaju se u kupaoničkim miješalicama Talis Select koje ne sadrže ručicu. I na sudoperu rad postaje pravo zadovoljstvo: uz kuhinjske miješalice Metris i Talis Select. 
Do vode pritiskom gumba uz novu miješalicu Select.
Puštanje i zaustavljanje vode pritiskom gumba! Od sada ova inovacija i u umivaoniku donosi znatno više udobnosti pri rukovanju. Nova generacija miješalica hansgrohe s tehnologijom Select ne sadrži ručicu. Tako se oblik i funkcija stapaju na najmoderniji način.
Novitet: kuhinjska miješalica hansgrohe s tehnologijom Select.
Sve skladno teče pri svakodnevnim kuhinjskim radovima. S novim miješalicama Metris Select i Talis Select dizajnerski će sladokusci od sada pokretati i zaustavljati vodu na osobito ergonomski način. Sudoper postaje ComfortZone – kuhanje, punjenje ili čišćenje pružaju pravo zadovoljstvo.
Novi proizvodi marke hansgrohe.
Odabir dobrog raspoloženja postaje dječja igra. Hansgrohe je svoj klasični tuš Croma sada opremio pametnom tehnologijom Select. A sve kako bi se cijela obitelj mogla tuširati što svestranije. Vrlo jednostavno – pritiskom gumba. A dizajn novih glava tuša? I on će sve razveseliti!
Cjelovito rješenje šipke za tuš hansgrohe Unica Comfort.
Bolji oslonac i stabilnost za cijelu obitelj: uz modele Unica Comfort svi se osjećaju sigurno pod tušem i u kadi.
Nove miješalice Metris: za sve zahtjeve, ma koliko strogi bili.

hansgrohe stvara prostor u kupaonici i proširuje zonu udobnosti s osvježavajuće ugodnim miješalicama za umivaonike novih linija Metris, Talis i Focus. Digitalni alati pomažu vam pri orijentaciji.

Novi sustavi za tuširanje marke Hansgrohe osiguravaju veću slobodu kretanja u kupaonici

Još više zadovoljstva pri tuširanju i slobode kretanja u kupaonici s unaprijed sklopljenim sustavima za tuširanje. Uživajte u raznolikosti oblika, visina i vrsta mlazova.

Kuhinjska miješalica PurVida: sada nova u ručnoj i elektroničkoj izvedbi.

hansgrohe predstavlja nove modele kuhinjskih miješalica; s miješalicama PuraVida u modernu kuhinju ulazi i nov način upravljanja istima. Ručka za upravljanje miješalicom može se postaviti na bilo koju poziciju oko sudopera, prema želji korisnika. Drugi novitet, miješalica Focus, idealan je dizajnerski dodatak svakoj kuhinji, po vrlo povoljnoj cijeni.

Zašto hansgrohe Select donosi toliko zadovoljstva?

  • Zato što njime brzo, intuitivno i praktično rukujete miješalicama, tuševima i vrstama mlazova.
  • Gumb koji se vrlo lako klikne donosi zadovoljstvo svim generacijama. Ergonomsko rukovanje idealno je za osobe s invaliditetom.
  • Gumb odnosno ručka Select funkcionira potpuno mehanički, bez dodatnog trošenja električne energije. Čvrsti su i u temeljito ispitani testovima pod opterećenjem. I sve to kako biste u njima uživali mnogo godina.
  • Prilikom odabira proizvoda dostupna vam je vrlo bogata ponuda: Hansgrohe vam nudi raznovrstan asortiman za kupaonicu i kuhinju, kao i za sva stilska uređenja.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće