Novitet: kuhinjska miješalica hansgrohe s tehnologijom Select.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Kuhinjske miješalice Metris Select i Talis Select

Generacija miješalica praktičnim protokom

Jednostavnost je najbolji recept. S novim kuhinjskim miješalicama Metris Select i Talis Selectvodom upravljate pritiskom gumba. Jedan pritisak: voda teče. Sljedeći pritisak: voda se zaustavlja. S tipkom Select ove se moderne kuhinjske miješalice mogu trenutačno pokrenuti i zaustaviti. I to ne samo prstima, nego i pritiskom rukom, podlakticom ili laktom. Osim lakog rukovanja, time se i štede dragocjeni resursi. Ljubitelji kuhanja potvrđuju: uz pametnu tipku svakodnevni kuhinjski radovi najbolje polaze za rukom.

Doživite kako se radni koraci stapaju kada se gumb Select kombinira s teleskopskim tušem (s dvama mlazovima). Tako ćete kuhanje, ispiranje, punjenje ili čišćenje svladati s elanom i pola metra prostora za dodatnu slobodu kretanja. Čak i jednoručno. A oblik modela Metris Select i Talis Select? Jednostavno dobar.

Novo zadovoljstvo rukovanja na sudoperu

Savršen, nagradama okrunjen dizajn koji izvrsno leži u ruci: Ovdje doznajte sve o kuhinjskim miješalicama Metris Select.

Višestruki talent tanke izvedbe i iznimnog karaktera: Ovdje doznajte sve o kuhinjskim miješalicama Talis Select.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće