Do vode pritiskom gumba uz novu miješalicu Select.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Miješalice za kupaonicu Talis Select

Puštanje i zaustavljanje vode pritiskom gumba

Od sada i za umivaonik iznimno praktična mogućnost rukovanja. Obje linije miješalica za kupaonicu Talis Select S i Talis Select E hansgrohe je opremio tehnologijom Select. To znači: vodom ćete lako upravljati pritiskom gumba. Ta nova generacija miješalica iznenađuje inovativnim oblikovnim izričajem jer se izvodi bez upravljačke ručice. Time se na umivaoniku postiže oblikovna i funkcionalna jasnoća. A pomaže i pri očuvanju resursa. Jer se dragocjena tekućina u sekundi može zaustaviti pritiskom guma. A temperatura vode? Namješta se zakretanjem.

Talis (Select) S i E: čudesan komfor na umivaoniku

Slike

„S” označuje zaobljeni dizajn, a „E” zaobljene rubove.

Reduciran dizajn, vrlo praktično rukovanje

Novom generacijom miješalica s tehnologijom Select može se rukovati prstima, rukama ili laktovima. Zahvaljujući raznim visinama izljeva te miješalice dobro će „raditi” na svakom umivaoniku. Miješalice za umivaonik Talis Select S dostupne su u visinama 80, 100 i 190 mm. I kod modela Talis Select E tim se različitim visinama (110 i 240 mm) postiže mnogo slobodnog prostora između izljeva i umivaonika. hansgrohe to naziva ComfortZone.

Odmah isprobajte i sami: hansgrohe ComfortZone test pokazuje vam odgovarajuće kombinacije umivaonika i miješalice. Sve kako bi cjelokupan dojam bio skladan, a neugodno prskanje vode otišlo u prošlost.

Sviđa li vam se dizajn modela Talis s karakterističnom ručkom sa zatikom ili zakretnim izljevom? Klasici dakako ostaju u ponudi – neki od njih (Talis S i E) u novom dizajnu.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće