Iznimno veliki nadglavni tuš u XXL formatu.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Nadglavni tuš i Showerpipe
Rainmaker Select

Doživite vodu u sasvim novoj dimenziji

Imate li i vi želju tuširati se „u velikom stilu”? Najnoviji XXL nadglavni tuš marke hansgrohe zove se Rainmaker Select. Njegova pravokutna pločica za oblikovanje mlaza velikog formata ne pruža vam samo raznoliki wellness doživljaj, nego i vrhunski estetski doživljaj.

Divan osjećaj tuširanja: Uz tako veliku širinu mlaza (580 odn. 460 mm) tuširanje postaje nešto čime ćete se razmaziti. Kod modela Rainmaker Select možete birati između vrsta mlazova Rain, Mono i RainFlow (580) odnosno RainStream (460). Na taj će način vaše tijelo biti potpuno obavijeno mlazom tuša, mjestimično prskano ili potpuno uronjeno u svestrano prskajući mlaz. Takav moćan mlaz ispire sav teret s ramena i fantastično osvježava.

Profinjeni dizajn: Rainmaker Select opremljen je prostranom ostakljenom pločicom za oblikovanje mlaza. Ona djeluje svježe i elegantno jer ima bijelu podlogu. Dajte ugraditi XXL nadglavni tuš u skladu sa svojim sklonostima i arhitekturom kupaonice. U verziji 580 tuš se montira izravno na zid. U verziji 460 tuš se fiksira na strop ili zid putem nosača. Mjesto nije važno: zahvaljujući tankom okviru od kroma kao da lako i elegantno pluta u kupaonici. (Tuš se montira na osnovno kućište, pri čemu je moderna tehnika nevidljiva jer nestaje iza zida.)

Praktično upravljanje tušem: Vrste mlazova odabirete intuitivno, nježnim pritiskom tipke na termostatu: zahvaljujući tehnologiji Select. Odgovarajući upravljački sustav tuša možete odabrati iz ponude proizvoda ShowerSelect.

Jednostavno čišćenje: Pločicu za oblikovanje mlaza koja se lako čisti možete jednostavno skinuti bez alata (QuickConnect). Ostaci kamenca mogu se ukloniti i bez skidanja pločice – jednostavno protrljajte silikonske čepove (QuickClean).

Rainmaker Select – nova dimenzije udobnosti tuširanja

Slike

Svojim jasnim dizajnom i karakterom koji definira prostor Rainmaker Select unosi naglaske u modernu kupaonicu.

  • Veliki nadglavni tuš Rainmaker Select sa staklenom površinom.
  • Vrsta mlaza Rain, Rainmaker Select.
  • Vrsta mlaza Mono, Rainmaker Select u XXL formatu.
  • Vrsta mlaza Rainflow kod velikog nadglavnog tuša Rainmaker Select.
  • EcoSmart 9 l/min, Rainmaker Select.
  • ShowerTablet Select 700 za veliki nadglavni tuš.
  • Termostat za tuš ShowerTablet Select.
  • Phoenix Design, Rainmaker Select.

Showerpipe? Nadžbukno ili podžbukno upravljanje?

Želite renovirati kupaonicu i u nju ugraditi veliki wellness tuš sa isprekidanim mlazom? Razmišljate li o kupaonici kojom bi se služilo više generacija? U tom slučaju ugradite Showerpipe. Takav se svestrani sustav za tuširanje sastoji od nadglavnog tuša, ručnog tuša (oba su dostupna u raznim izvedbama) i termostata Select. Inovativna tehnika termostata marke hansgrohe osigurava pouzdani „Flow“ – i štiti od neugodnih varijacija temperature.

Uz Rainmaker Select Showerpipe vaš tuš dobiva jedno prštavo novo lice i mnoštvo profinjenih funkcija kojima se upravlja putem termostata „ShowerTablet“. Taj nadžbukni termostat dodatno je opremljen policom dugom 700 mm od stakla i kroma na kojoj ima dovoljno mjesta za sve što je potrebno za ugodan doživljaj kupanja. Umjesto njega za upravljanje tuševima možete odabrati ravne podžbukne termostate koji se elegantno postavljaju iza zida. Tim se uvučenim jedinicama „ShowerSelect” povećava slobodni prostor pod tušem. Upravljački moduli dostupni su u pravokutnoj ili zaobljenoj izvedbi.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće