AXOR Montreux

 Autentičnost. Do savršenstva.

Prelazak iz 19. u 20. stoljeće. Razdoblja proboja i napretka. I vrijeme legendarnih i luksuznih europskih hotela. Montreaux je grad koji utjelovljuje to razdoblje kao nijedan drugi. Legendarne toplice na Ženevskom jezeru. Kolekcija AXOR Montreux sačuvala je šarm toga vremena: Miješalice, tuševi i dodatni pribor te kolekcije slijede tradiciju prvih industrijski proizvedenih miješalica. Optika mosta, križne ručke i porculanski umetci s autentičnim natpisima posveta su klasičnom dizajnu miješalica. Sastavljene od pojedinačnih elemenata. Praktične za rukovanje. Klasične, s niskim izljevima i križnim ručkama. Ili moderne, s visokim izljevima i polužnim ručkama. Usavršeni oblik u stilu ranog 20. stoljeća.

Priča o uspjehu kolekcije AXOR Montreux započela je 2006. Nastala je u suradnji s dizajnerskim uredom Phoenix Design. S više od 700 nagrada za dizajn, taj je dizajnerski ured iz Stuttgarta već godinama pri vrhu rang liste organizacije iF. Sada je autentično klasična kolekcija AXOR Montreux upotpunjena dodatnim inačicama, kao što su nove polužne ručke.

Neka miješalice i dodatni pribor kolekcije AXOR Montreux u vašoj kupaonici ponovno probude duh s prijelaza iz 19. u 20 stoljeće. Ili svoj moderni ambijent istaknite zanimljivim naglascima uz AXOR Montreux.

Slike
  • Slavina AXOR Montreux
  • Miješalica za kadu AXOR Montreux
  • Dodatni pribor AXOR Montreux
  • AXOR Montreux na kadi
  • AXOR Montreux Showerpipe
  • Miješalica s tri otvora AXOR Montreux

Ostale informacije o kolekciji AXOR Montreux

AXOR katalog PDF 22,5 MB

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće