Miješalica za umivaonik AXOR Uno

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR Uno

Purizam. Do savršenstva.

Jednostavna oblika, radikalno reducirana dizajna, savršene funkcije: u kolekciji kupaoničkog pribora AXOR Uno iz pera tvrtke Phoenix Design puristički je izričaj doveden do savršenstva. U središtu: cijev, iskonski način transporta vode. Njezin cilindrični oblik postaje princip dizajna kolekcije AXOR Uno. Geometrijski elementi s prenaglašenim proporcijama u zlatnom rezu precizno se međusobno spajaju. Njihovi asketski oblici u kupaonici postižu osobit dojam – od umivaonika preko kade do tuša.

I funkcije miješalice radikalno su svedene na osnovno. Naime, nudi se ergonomska "loop" ručka, potisna ručka ili s inovativnom Select tehnologijom. Miješalica se otvara i zatvara pritiskom gumba. Oblik i funkcija dovedeni do savršenstva.

Miješalice AXOR Uno dostupne su kao jednoručne miješalice za umivaonike, miješalice s tri otvora, zidne miješalice, te kao samostojeće inačice za umivaonik i kadu. Elemente upečatljivo istaknite bojom uz pomoć petnaest posebno obrađenih površina koje nudi AXOR FinishPlus, kao što su brušeni nikal ili uglačana mjed.


Puristički oblici. Konstrukcijska dosljednost.

Slike
  • Miješalica za umivaonik AXOR Uno
  • Zidna miješalica AXOR Uno
  • Samostojeća miješalica za umivaonik AXOR Uno
  • Miješalica za kadu AXOR Uno s lučnom ručkom
  • Samostojeća miješalica na rubu kade AXOR Uno
  • AXOR Showerpipe s nadglavnim tušem 360

Ostale informacije o kolekciji AXOR Uno

Brošura AXOR Uno PDF 2,0 MB
AXOR katalog PDF 22,5 MB

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće