Miješalica za umivaonik AXOR Uno

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR Uno

Purizam. Do savršenstva.

Jednostavna oblika, radikalno reducirana dizajna, savršene funkcije: u kolekciji kupaoničkog pribora AXOR Uno iz pera tvrtke Phoenix Design puristički je izričaj doveden do savršenstva. U središtu: cijev, iskonski način transporta vode. Njezin cilindrični oblik postaje princip dizajna kolekcije AXOR Uno. Geometrijski elementi s prenaglašenim proporcijama u zlatnom rezu precizno se međusobno spajaju. Njihovi asketski oblici u kupaonici postižu osobit dojam – od umivaonika preko kade do tuša.

I funkcije miješalice radikalno su svedene na osnovno. Naime, nudi se ergonomska "loop" ručka, potisna ručka ili s inovativnom Select tehnologijom. Miješalica se otvara i zatvara pritiskom gumba. Oblik i funkcija dovedeni do savršenstva.

Miješalice AXOR Uno dostupne su kao jednoručne miješalice za umivaonike, miješalice s tri otvora, zidne miješalice, te kao samostojeće inačice za umivaonik i kadu. Elemente upečatljivo istaknite bojom uz pomoć petnaest posebno obrađenih površina koje nudi AXOR FinishPlus, kao što su brušeni nikal ili uglačana mjed.


Puristički oblici. Konstrukcijska dosljednost.

Slike
  • Miješalica za umivaonik AXOR Uno
  • Zidna miješalica AXOR Uno
  • Samostojeća miješalica za umivaonik AXOR Uno
  • Miješalica za kadu AXOR Uno s lučnom ručkom
  • Samostojeća miješalica na rubu kade AXOR Uno
  • AXOR Showerpipe s nadglavnim tušem 360

Ostale informacije o kolekciji AXOR Uno

Brošura AXOR Uno PDF 2,0 MB
AXOR katalog PDF 22,5 MB

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu
<% } //bolIsPublishMode %>