Nadglavni tuš Rainmaker Select, žena.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Noviteti u liniji hansgrohe Select za kupaonicu i kuhinju

Select: Zadovoljstvo na pritisak gumba

„Select” – tako se zove hansgroheov gumb, koji jednostavno omogućuje ugodnije rukovanje. Njime se možete lako prebaciti s ručnog na nadglavni tuš i upravljati raznim vrstama mlaza. Ili u sekundi zaustaviti pa ponovno pustiti mlaz vode na kupaonskoj i kuhinjskoj miješalici.

Tehnologija hansgrohe Select bit će vam zanimljiva zbog sljedećega:

  • Ona omogućuje krajnje praktično i intuitivno rukovanje tuševima i miješalicama.
  • Tipka koju se može brzo i lako pritisnuti veseli sve generacije. Ergonomski je gumb idealan za osobe s invaliditetom.
  • Tipka Select funkcionira isključivo mehanički, čvrsta je i temeljito testirana na razna opterećenja. Jer ćete je sa zadovoljstvom upotrebljavati dugi niz godina.
  • Prilikom odabira proizvoda birajte iz obilja: Hansgrohe vam za kupaonice i kuhinje nudi raznovrsni asortiman proizvoda u mnoštvu različitih dizajna.

Pločica za oblikovanje mlaza hansgrohe Rainmaker Select.
Jasan i moderan dizajn ovog novog XXL nadglavnog tuša potpuno će vas osvojiti. Voda za tuširanje raspršuje se iz velike i ostakljene ploče za oblikovanje mlaza s profinjenim bijelim naglascima. Ovisno o modelu tuša mogu se odabrati sljedeće vrste mlaza: Rain, RainFlow, RainStream i Mono. Nježni mlaz ili čarobni vodopad: odabirući mlaz pritiskom gumba, uronite u nove dimenzije zadovoljstva tuširanja.
hangrohe Rainmaker Select Showerpipe.
Razmišljate li o kupaonici kojom bi se služilo više generacija? Želite li modernizirati i sanjate o velikom wellness tušu s isprekidanim mlazom? Rainmaker Select Showerpipe jednostavno se ugrađuje i razveselit će svakog ljubitelja dizajna. Showerpipe znači: termostat, nadglavni i ručni tuš u jednome. Vaš će tuš bez velikog troška renoviranja dobiti novo blistavo lice, mnoge nove funkcije i policu za kupaonicu duljine 700 mm. Dostupno s različitim nadglavnim tuševima.
Upravljački sustavi tuša hansgrohe Select.
I gumb Select može biti dio inovativnog termostatskog rješenja i upravljati najviše sa četiri trošila. Izbor je vaš – nudimo rješenja za sve dizajnerske afinitete: sa staklenim policama za gelove za tuširanje i šampone, s podžbuknom tehnikom elegantno skrivenom iza zida te rješenja uglatog ili zaobljenog dizajna.
Kupaonička miješalica hansgrohe Talis Select.
Od sada se i za umivaonik nude iznimno praktične mogućnosti rukovanja. Kod obje linije kupaonskih miješalica Talis Select s tehnologijom Select, oblik i funkcija stapaju u pritisku gumba. Ručica je pritom sasvim izostavljena. Time se postiže bolja funkcijska jasnoća na umivaoniku – i obzirnije iskorištavanje vode. Jer, dotok vode brzo se zatvara. „S” označuje zaobljeni dizajn, a „E” zaobljene rubove.
Kuhinjska miješalica hansgrohe Metris Select.
Kod kuhinjske miješalice Metris Select gumb preuzima zadaću upravljanja vodom. Jedan pritisak: voda prestaje teći; još jedan pritisak: voda teče. Izvrsna ušteda prirodnih resursa. Otkrijte inteligentnu višefunkcionalnost i uživajte u izvanrednom dizajnu oko sudopera. Ljubitelji kuhanja potvrđuju: Pametna tipka u kuhinju unosi neslućeni polet i slobodu kretanja.
Kuhinjska miješalica hansgrohe Talis Select S.
I na kuhinjskoj miješalici Talis Select voda se u trenu može pustiti i zaustaviti uz pomoć gumba Select. Zbog toga je ona jednako praktična za rukovanje koliko i ekološki pogodna. Majstori kuhinje, kao i svi oni koji to žele postati, vole taj gumb ugrađen u uski izljev jer ga mogu pritisnuti dlanom, nadlanicom ili laktom – kako im je praktično. Isprobajte i vi!

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće