Nacrt dizajna izradio Phoenix Design.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Hansgrohe isporučuje kvalitetu. Od 1901. godine

Made by Hansgrohe – Designed for Life

Kao jedno od vodećih poduzeća na polju sanitarne opreme, Hansgrohe proizvodi opremu najviše kvalitete oblika i funkcije, kako bi kupci iz cijeloga svijeta mogli što duže u njoj uživati. Za marke hansgrohe i AXOR ljestvica je visoko postavljena: stoga se upotrebljavaju isključivo materijali visoke kvalitete prikladni za upotrebu s pitkom vodom, koji su provjereni dugotrajnim testiranjima. Stroge smjernice koje je zadala tvrtka Hansgrohe, kao i redovni testovi neovisnih instituta jamče vam trajno zadovoljstvo.

Obećanje kvalitete koje vam daje tvrtka Hansgrohe obuhvaća:

kvalitetu proizvoda
Poklonite svoje povjerenje sigurnim, stabilnim i održivim proizvodima, čija izvedba jamči dug vijek trajanja. Kvaliteta Hansgrohe znači i: laku upotrebu, inteligentan način rada, jednostavnu montažu i inovativne tehnologije s pravom dodanom vrijednošću za vas.

kvalitetu dizajna
Proizvode bezvremene ljepote voljet ćete i nakon mnogo godina. I rado se njima služiti. Naposljetku, oni su više od formalnosti. Izvrstan dizajn nadživljuje kratkotrajne modne trendove jamčeći sigurnu investiciju.

kvalitetu izrade
Tijekom proizvodnje u tvrtki Hansgrohe pridaju veliku važnost pomno odabranim materijalima, naprednoj tehnologiji i preciznom radu. No važni su i zaštita okoliša, učinkovito iskorištavanje resursa i dobri radni uvjeti za zaposlenike. Proizvode nastale na takav održiv i vrijedan način možete kupiti čiste savjesti.

kvalitetu usluge
Vama smo uvijek dostupni za kontakt. Pronađite Hansgrohe na sajmovima i događanjima ili doživite miješalice i tuševe uživo. U obrazovnom centru Hansgrohe Aquademie rado ćemo vam i osobno predstaviti željeni proizvod. A također će vam koristiti i to što su naši partneri, obrtnici i trgovci, izvrsno obučeni.

Najviša kvaliteta oblika i funkcije

Slike

hansgrohe i AXOR – dvije robne marke, jedno obećanje

  • Nadglavni tuš Raindance Select
  • Inovativna tehnologija Select
  • Inovativna tehnologija QuickClean
  • Salon d’Eau marke AXOR
  • Logotip iF-Ranking, Hansgrohe 2015.
  • Kuhinjska miješalica Metris Select
  • Tijelo miješalice prilikom poliranja
  • Testiranje tuševa i laboratoriju za ispitivanje mlaza
  • Montaža miješalice, ručka sa zatikom
  • Hansgroheov tečaj za radnike u sektoru kupaoničke opreme

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće